Βαθμολογία

Κρυφοκοιτάζει την πεντάδα η Ραχούλα

Μεγάλη νίκη πήρε η Δόξα Ραχούλας, μέσα στους Αγίους Αναργύρους απέναντι στον Ατρόμητο και πλέον βρίσκεται αρκετά κοντά με στην πρώτη πεντάδα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί και κατάφεραν να αποδράσουν με το τρίποντο παρά το γεγονός ότι τελείωσαν το παιχνίδι με δύο παίκτες λιγότερους.

Η ομάδα του Μάκη Αλεξούδη, μπήκε από την αρχή ορεξάτη και άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Γιαννακόπουλος εκτέλεσε απευθείας ένα κόρνερ, με την μπάλα να παίρνει αρκετά φάλτσα και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1. Στο 29’ Γκομοσίδης και Γιαννακόπουλος συνδυάστηκαν ωραία με την μπάλα να καταλήγει στον Αργυρακούλη και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-2.

Στο 59’ ο Τσινούδης κατάφερε να μειώσει για τους Αγίους Αναργύρους με σουτ σε 1-2, ωστόσο στο 75’ η Ραχούλα έκανε το 1-3 με τον Κουμπόλι. Οι γηπεδούχοι μείωσαν εκ νέου στο 78’ με σουτ του Κοτάκου στην περιοχή, ενώ το τελικό σκορ σημείωσε ο Γκομοσίδης στο 88ο λεπτό, που έγραψε το 2-4.

Τέλος, να σημειωθεί ότι από την πλευρά των Αγίων Αναργύρων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τάσιος στο 60’ για εξύβριση αντιπάλου, ενώ για την Ραχούλα αποβλήθηκαν ο Θεοχαρούλης Μ., με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Αργυρακούλης με απευθείας κόκκινη.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Θοδωρής Σκύφτας): Παυλόπουλος, Νεράντζης(46’ Χατζηλιάδης, 80’ Γαδιτσάκης λ.τ.), Τσινούδης, Κοτάκος, Ιλιάζι, Παναγιώτου, Βενέτης, Αμαρλαριώτης, Σαλγκάμης, Τάσιος, Φούντας(80’ Καστανούλιας λ.τ.).

Δόξα Ραχούλας(Μάκης Αλεξούδης): Μαλλιόπουλος, Μαυρομιχάλης, Θεοχαρούλης Μ., Τζέος, Μηταλούλης(65’ Κουμπόλι), Βλησαρούλης, Γιαννακόπουλος, Τάχος, Αργυρακούλης, Γκομοσίδης(89’ Θεοχαρούλης Α.), Καζάνι(70’ Τσιάτας).