Βαθμολογία

Κέρδισε και το σιγούρεψε ο Αετός

Νίκη με σκορ 3-1 κατάφερε να πάρει ο Αετός Αμυγδαλέας, απέναντι στον Τοξότη και με το αποτέλεσμα αυτό να φτάσει τους 41 βαθμούς και να σιγουρέψει έτσι κατά έναν μεγάλο βαθμό την παραμονή του στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Αν και ο Τοξότης ήταν αυτός που κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, η γηπεδούχος ομάδα της Αμυγδαλέας κατάφερε να ισοφαρίσει και να κάνει την ανατροπή. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Λάρισας προηγήθηκε στο 22ο λεπτό, όταν ο Πεζής με σουτ έκανε το 0-1.

Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι είχαν δύο ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, κάτι που δεν έγινε μέχρι και το 31ο λεπτό, όταν ο Μοσχοβίτης εκτέλεσε ένα φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αρσένης Μπάγκας έκανε με σουτ το 1-1.

Στο 37’ ο Μοσχοβίτης έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει γκολ, όταν έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικά στο 40ο λεπτό ο Καψούρης έβγαλε μια σέντρα και ο Ανδριανόπουλος με προβολή έκανε το 2-1, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος ο Αετός πέτυχε και τρίτο γκολ, όταν στο 70ο λεπτό ο Παπακωστούλης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Μπρούτσου διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Τέλος, από την πλευρά του ο Τοξότης έχασε ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ με τους Μπαλογιάννη, Πεζή, Τσανά και Ταμανάκια.

Αετός Αμυγδαλέας(Ηλίας Αρβανίτης): Τέρπος, Μπάγκας Αρ., Παπακωστούλης(82’ Μπάγκας Αχ.), Μητράκας, Παπαδημητρίου, Καψούρης, Ανδριανόπουλος, Σιούτας Δ.(47’ Μαυρουδής), Μοσχοβίτης, Γραμμένος, Σιούτας Δ. του Β.

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Τσακνάκης, Σπαρτής, Φαρμάκας(78’ Γκαραβέλης), Κουδουμάκης, Μαγκούτας, Ντόντος(66’ Ταμανάκιας), Πεζής, Μπαλογιάννης, Τσέλας(57’ Τσανάς).