Βαθμολογία

Ένα γκολ και πολλά δοκάρια στα Φάρσαλα

Πλασματικό μπορεί να θεωρείται το σκορ της αναμέτρησης ανάμεσα σε Αναγέννηση Φαρσάλων και Δήμητρα Αγιάς, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 1-0, σε ένα παιχνίδι που ήταν σίγουρα διαφήμιση του ποδοσφαίρου, με αρκετές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν αλλά και πολλά δοκάρια και από τις δύο ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι, με μια κεφαλιά του Παρασχάκη να καταλήγει στο δοκάρι. Στο 34ο λεπτό, η ομάδα των Φαρσάλων απάντησε όταν η κεφαλιά του Ζαγγανά χτύπησε κι αυτήν στο δοκάρι. Το πρώτο ημίχρονο τέλειωσε με τις δύο ομάδες να μην έχουν πετύχει κάποιο τέρμα, με τους γηπεδούχους να χάνουν πέντε τετ α τετ και τους φιλοξενούμενους να απειλούν με δύο σουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ στο 60ο λεπτό με έναν πολύ περίεργο τρόπο. Συγκεκριμένα, ο Φιλοκώστας προσπάθησε να διώξει την μπάλα αλλά αυτήν κατέληξε στα πόδια του Τράντου ο οποίος την «έσκαψε» πάνω από τον τερματοφύλακα της Δήμητρας και αφού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια ευκαιρία στο 87ο λεπτό όταν ο Χριστοδούλου επιχείρησε ένα σουτ, με την μπάλα να καταλήγει και πάλι στο δοκάρι.

Αναγέννηση Φαρσάλων(Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Θλιβερός(53’ Μπουλάρι λ.τ.), Παλαμίδας, Τσιάμπας, Μπόγκας(46’ Τράντος λ.τ.), Ρούμπας, Θεοχάρης Ι., Κουτσικόπουλος Αχ., Χριστοδούλου, Ζαγγανάς, Δημητρόπουλος(89’ Κουτσικόπουλος Κ.).

Δήμητρα Αγιάς(Γιώργος Βερβέρης): Φιλοκώστας, Μανωλακούδης, Παρασχάκης, Γκρίτζιας, Βερβέρης(46’ Αθανασίου), Μουσιός, Μυλωνάς, Μαυροδήμος(80’ Γεράκας), Κωνσταντάς, Σαμαράς(80’ Βλάχος), Τσαγκαλάς.