Βαθμολογία

Ελπίζει ακόμα ο Λαρισαϊκός

Σπουδαία νίκη με σκορ 4-1 κατάφερε να πάρει ο Λαρισαϊκός μέσα στο γήπεδο του Βιολογικού, επικρατώντας του Αετού Αμυγδαλέας και συνεχίζει να ελπίζει για την παραμονή του στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Η ομάδα της Λάρισας ήταν καλύτερη στο παιχνίδι και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, αφού ο Λαρισαϊκός έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έλεγξε το παιχνίδι.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Τσιμπουκλής βρέθηκε μέσα στην περιοχή και επιχείρησε ένα σουτ, το οποίο όμως πέρασε άουτ. Δυο λεπτά αργότερα η Αμυγδαλέα απάντησε όταν ο Ανδριανόπουλος έδωσε την μπάλα στον Καψούρη που έκανε ένα σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 12’ ο Σιούτας Δ. προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Μόσιαλο με ένα σουτ που έκανε αλλά ο τερματοφύλακας του Λαρισαϊκού, πήδηξε και μάζεψε την μπάλα. Στο 18’ ο Λαρισαϊκός κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ όταν ο Γκιουρσάνης εκτέλεσε ένα φάουλ στην περιοχή, ο Τσιμπουκλής πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και έκανε το 1-0.

Στο 30’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, όταν ο Χύσα με προσωπική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή κατάφερε να κάνει το 2-0. Στο 42’ η Αμυγδαλέα είχε μια καλή ευκαιρία με τον Σιούτα Δ. να στέλνει όμως την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μόσιαλου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Λαρισαϊκός μπήκε και πάλι πολύ δυνατά όταν και έτσι στο 48’ ο Γκιουρσάνης έκλεψε την μπάλα από αμυντικό του Αετού, βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Παπαϊωάννου και κατάφερε να κάνει το 3-0. Στο 65’ ο Λαρισαϊκός πέτυχε και τέταρτο γκολ, πάλι με τον Γκιουρσάνη, που με πανομοιότυπο τρόπο κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα της Αμυγδαλέας ήταν να μειώσει σε 4-1, στο 67’ με τον Μοσχοβίτη, ενώ να σημειωθεί ότι και ο Λαρισαϊκός είχε δοκάρι στο 81’ με τον Τσιμπουκλή.

Λαρισαϊκός(Γιώργος Χατζής): Μόσιαλος, Πασχάλης(84’ Κούνδουρος), Τσιμπουκλής(87’ Παπαγιαννόπουλος Κ.), Γιώργης(64’ Καρβουνιάρης), Χύσα, Γκιουρσάνης, Κουρούκας, Λώλος, Θεοχαρίδης, Μπατσαράς, Σαγάνης.

Αετός Αμυγδαλέας(Ηλίας Αρβανίτης): Παπαϊωάννου, Μπάγκας Αργ., Παπαδημητρίου(52’ Μητράκας), Σιούτας Δ., Παπακωστούλης, Μοσχοβίτης, Ανδριανόπουλος, Καψούρης, Σιούτας Δ., Μαυρουδής, Παζάρας(77’ Γραμμένος).

 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it