Βαθμολογία

Συνέχισε με νίκη ο Δαμασιακός

Ακόμα μια νίκη κατάφερε να πάρει ο Δαμασιακός στην ξέφρενη πορεία που πραγματοποιεί φέτος στο πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, αφού κέρδισε μέσα στην Ραχούλα την τοπική Δόξα και κατάφερε να παραμείνει έτσι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την Αστραπή Νέας Πολιτείας.

Οι φιλοξενούμενοι, απείλησαν στο 9ο λεπτό, όταν ο Μουσιάρης από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 12’ ένα σουτ του Μπουνέ είχε την ίδια τύχη. Στο 15’ ο Λόλας εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Καρακάνος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 24’ με τον Αργυρακούλη να πιάνει μια κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 29’ ο Καρακάνος εκτέλεσε ένα φάουλ, με τον Μαλλιόπουλο να αποκρούει αρχικά και την μπάλα στην συνέχεια να καταλήγει στο δοκάρι και να απομακρύνεται. Στο 36’ ο Αργυρακούλης έβγαλε μια σέντρα και βρήκε τον Καζάνι, που έστειλε όμως την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η Ραχούλα είχε ακόμα μια ευκαιρία με τον Γιαννακόπουλο να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ, αλλά ο Μαστοροδήμος απέκρουσε. Στο 74’ ο Μπουκουβάλας εκτέλεσε φάουλ για την πλευρά του Δαμασιακού αλλά ο Μαλλιόπουλος απέκρουσε και πάλι.

Στο 87’ ο Δαμασιακός διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε όταν ο Λόλας ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 90’ όταν ο Λόλας έβγαλε με σέντρα τον Μπουνέ σε κενή εστία και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Δόξα Ραχούλας(Μάκης Αλεξούδης): Μαλλιόπουλος, Μαυρομιχάλης, Θεοχαρούλης, Πιλτσούλης, Διαμάντης(75’ Τσιάτας λ.τ., 83’ Μουλάς λ.τ.), Βλησαρούλης, Γιαννακόπουλος, Τζέος(65’ Μηταλούλης), Γκομοσίδης, Αργυρακούλης, Καζάνι.

Δαμασιακός(Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Καλέσης Αχ.(79’ Δαλαμάγκας), Μπακαΐμης, Καρακάνος, Πρατσίλας, Τσιάλτας, Μουσιάρης, Καλέσης Απ.(88’ Δούκας), Λόλας, Μπουκουβάλας, Μπουνές(88’ Βίδρας).