Βαθμολογία

Κάλπασε και κέρδισε τον Τοξότη ο Βουκεφάλας

Νίκη με σκορ 2-3 κατάφερε να πάρει ο Βουκεφάλας μέσα στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης», απέναντι στον γηπεδούχο Τοξότη και να φτάσει έτσι τους 43 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα. Οι γηπεδούχοι, αν και άνοιξαν το σκορ, στην συνέχεια δεν κατάφεραν να το κρατήσουν, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές του Βουκεφάλα να κάνουν την ανατροπή και να φύγουν με το τρίποντο.

Στο 22’ ο Τοξότης έκανε το 1-0, όταν ο Μαγκούτας έβγαλε με ωραία σέντρα τον Τσέλα σε θέση βολής και αυτός με πλασέ κατάφερα να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. Ο Βουκεφάλας όμως, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 35’ όταν ο Νόκας έκανε το 1-1 μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος μάλιστα, ο Βουκεφάλας κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ όταν στο 50’ ο Χαρούλης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-2. Ο Τοξότης ισοφάρισε προσωρινά, στο 55’ με σουτ του Πεζή μέσα από την περιοχή που κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2.

Στην συνέχεια μάλιστα, οι παίκτες του Χρήστου Γκάτα είχαν και δοκάρι στο 70ο λεπτό με τον Μπαλογιάννη. Τελικά ο Βουκεφάλας ήταν αυτός που χαμογέλασε, όταν στο 75’ ο Νόκας πέτυχε και δεύτερο γκολ και έκανε το 2-3, που παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Τσακνάκης, Κίτσιος(46’ Παππάς), Μπαλής, Κουδουμάκης(67’ Γκουντάρας), Μαγκούτας(83’ Γκαραβέλης), Τσανάς, Πεζής, Μπαλογιάννης, Τσέλας.

Βουκεφάλας: Τσαβδάρης, Συγκούνας, Γεωργαντζιάς, Πανέτσος(88’ Κατσιμίχας), Αντωνίου, Σιάρκος, Κυριάκος, Ακριβόπουλος, Καραπέτσας(55’ Τσιόπας), Νόκας(65’ Χατζής), Χαρούλης.