Βαθμολογία

Τσιαγκάλης: «Θέλουμε να μπούμε στην τριάδα»

Ο επιθετικός της Δάφνης Γλαύκης Ζήσης Τσιαγκάλης, ήταν σε μεγάλα κέφια το Σάββατο το απόγευμα στην αναμέτρηση με τους Αγίους Αναργύρους στο νικηφόρο 4-1 της ομάδας του και μάλιστα σημείωσε και το δεύτερο γκολ της Δάφνης.

Ο έμπειρος φορ μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο athleticlarissa.gr για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του. Αναλυτικά τόνισε: «Πιστεύω πως ήμασταν η ομάδα που θέλαμε περισσότερο το σημερινό παιχνίδι και αυτό φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά που μπήκαμε στο γήπεδο, παίξαμε συγκροτημένα, κάναμε ευκαιρίες και πιστεύω ό,τι μέχρι το 20’ το σκορ θα έπρεπε να είναι όχι 2-0 αλλά 4-0!

Η αντίπαλη ομάδα δεν έδειξε αγωνιστική διάθεση και έτσι εμείς φανήκαμε πολύ καλύτεροι. Με τη θέληση που δείχνουμε όλα τα παιδιά, φαίνεται καθαρά πως κυνηγάμε την 3η θέση για την απευθείας άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Σήμερα κάναμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και πιστεύω πως αν συνεχίσουμε έτσι και παίρνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Ο Ζήσης Τσιαγκάλης χαρούμενος μετά τη νίκη της ομάδας του εξηγεί στην συντάκτρια του athleticlarissa.gr Βάσω Γκατζούλη το... μυστικό της επιτυχίας!