Βαθμολογία

Συνεχίζει ακάθεκτη η Αστραπή!

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας συνέχισε νικηφόρα το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδό της κόντρα στην Αναγέννηση Φαρσάλων με σκορ 1-0 και πλησίασε ακόμη περισσότερο στο στόχο της, που είναι η άνοδος στην μεγάλη τοπική κατηγορία και η πρωτιά.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με τους γηπεδούχους όμως να παίρνουν δίκαια τη νίκη αφού δημιούργησαν και άλλες κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως να είναι εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν τη Νέα Πολιτεία, ωστόσο αμυντικά λειτούργησαν αρκετά καλά, γι’ αυτό και το σκορ έμεινε σε χαμηλά επίπεδα. Η Αστραπή είχε και δοκάρι με τον Σουλτούκη στο 64’, από εκείνο το σημείο και μετά δεν δημιουργήθηκαν άλλες φάσεις…

Το φιλμ του αγώνα

18’ Τετ α τετ του Σουλτούκη, έδιωξε ο Γκατζάνας.

27’ Ο Αποστόλου έκανε το σουτ, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

31’ Ο Ζαφειρούλης έκανε το σουτ από πλάγια αριστερά, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

34’ Μακρινό σουτ του Κολλάτου, η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

60’ Ο Σουλτούκης έκανε το σουτ, απέναντι από τον τερματοφύλακα, ο οποίος έδιωξε δύσκολα!

62’ Από λάθος της άμυνας της Αναγέννησης, ο Αποστόλου πήρε ωραίο την μπάλα, έδωσε μισό γκολ τον Αρσένη που σε κενή εστία έκανε το 1-0.

64’ Πάσα του Κολλάτου στον Σουλτούκη, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Αστραπή Νέας Πολιτείας: Χαβίλας, Βαβίτσας, Ζαφειρούλης, Χασιώτης, Αλεξανδρής, Κολλάτος, Νίτσας, Μπατζέλας, Σουλτούκης (84’ Παπαμάνος), Αρσένης (76’ λ.τ. Κολιοφούτης), Αποστόλου.

Αναγέννηση Φαρσάλων: Γκατζάνας, Αγγελακόπουλος (66’ λ.τ. Ψαρογιώργος), Δημητρόπουλος, Θλιβερός, Τσιαμπάς, Ρουμπάς, Κουτσικόπουλος, Θεοχάρης, Χριστοδούλου, Ζαγγανάς, Μπουλλάρι (89’ Σακκάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Τέγος, Τσακνάκη Δ.

Αργότερο πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ…