Βαθμολογία

Α1 ΕΠΣΛ: Κάθε χρονιά να είναι όπως η φετινή!

Το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας του νομού μας μέσα από τα μάτια του athleticlarissa

Το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ φέτος αποτελείται από δυνατές ομάδες που βγάζουν πάθος, δύναμη, αγωνιστικότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Του Νίκου Τικταπανίδη

Η πλειονότητα των ομάδων είναι από τα περιφερειακά χωριά της Λάρισας όπως Δαμάσι, Δολίχι, Βούναινα, Ραχούλα, Συκέα χωρίς αυτό να ρίχνει το επίπεδο!

Ένα αρκετά δυνατό πρωτάθλημα που για την άποψή μου δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την παραπάνω κατηγορία. Ομάδες αποτελούμενες από ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει σε παραπάνω κατηγορίες, ποδοσφαιριστές που έχουν γνώση της κατηγορίας και την κατέχουν καλά και φυσικά ποδοσφαιριστές νεαρούς που έχουν όρεξη να τρέξουν για μπάλα, έχουν όρεξη να τρέξουν και να μάθουν πολλά από τους μεγαλύτερους και να συλλέξουν εμπειρίες.

Η κατηγορία φέτος έχει ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν πολύ καλά το τόπι και στην θέση τους είναι τοπ! Από τους δεινούς εκτελεστές όπως ο Μ. Βιλανάκης (Νίκη Νίκης), ο Μπουκουβάλας (Δαμάσι) και ο Φούντας (Άγιοι Ανάργυροι), σε μηχανάκια του κέντρου όπως Β. Χαρούλης (Βουκεφάλας), Δ. Σιούτας (Αμυγδαλέα), Στ. Τσαμπράζης, Γ., Τσιφλίζογλου (Βούναινα), με αμυντικούς στην άμυνα που είναι δύσκολο να τους βάλεις γκολ όπως Καρακάνος (Δαμάσι), Β. Παπακώστας (Βούναινα), Γ. Βλησσαρούλης (Ραχούλα) και με τερματοφύλακες που κατεβάζουν ρολά όπως Τέρπος (Αμυγδαλέα), Παυλόπουλους (Άγιοι Ανάργυροι), Θεοδωράκης (Δολίχι) και τέλος με τους «special ones» κάθε ομάδας (!) όπως ο Τσακμακίδης (στο πρώτο μισό στη Νέα Πολιτεία), Χατζηλιάδης (Βούναινα), Λιάπης (μέχρι πρότινος Ραχούλα), Λόλας (Δαμάσι).

Κατά την άποψή μου είναι ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και μέχρι το τέλος θα δούμε πολλά ακόμα και κάθε χρονιά εύχομαι να είναι όπως η φετινή, με εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις!