Βαθμολογία

Άλλαξε τον κόουτς (δεν… βλεπόταν)


ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Ένα από τα χειρότερά της παιχνίδια έκανε η ΑΕΛ στην Χαλάστρα της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα φλέρταρε μέχρι το φινάλε με την 3η ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος) αλλά λίγα δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή ο αρχηγός της Κώστας Νεμπεγλέρας με ωραίο σε εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1.

Σίγουρα τα πανηγύρια που ακολούθησαν δεν ήταν για το σκορ, ούτε για την εμφάνιση, αλλά θεωρώ πως από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και την αναταραχή που υπήρχε στο δεύτερο ημίχρονο με κάποιες «κοκορομαχίες» μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, τους έκανε όλους στο τέλος να ξεσπάσουν.

Σίγουρα το κλίμα που συνάντησε η ΑΕΛ δεν ήταν καλό, αλλά από εκεί και πέρα η ομάδα δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να παίξει μπάλα και να δείξει πως είναι το αφεντικό της κατηγορίας. Τραγική εμφάνιση με μια ομάδα που μέσα στις τέσσερες γραμμές δεν έπειθε με τίποτα (οι ευκαιρίες ήταν με το σταγονόμετρο). Ούτε οι αλλαγές μπόρεσαν να αλλάξουν την εικόνα που ήταν μάλλον αποκαρδιωτική.

Αναμενόμενη θα χαρακτήριζα και την απομάκρυνση Στράντζαλη που στο διάστημα παραμονής του στην ομάδα, η ΑΕΛ δεν έπαιξε στα περισσότερα ματς ελκυστικό ποδόσφαιρο και σίγουρα σε αυτό φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Το τελευταίο διάστημα η κατάσταση όμως έδειχνε μη αναστρέψιμη για να φτάσουμε στη αναμέτρηση με τον Καμπανιακό που και οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές του, άλλαξαν γνώμη με το σφύριγμα του ματς...

Σίγουρα ο Στράντζαλης «πληρώνει» την αγωνιστική καθίζηση της ομάδας στα τελευταία ματς. Όταν σε μια τόσο εύκολη χρονιά για την ΑΕΛ πραγματοποιείς τέτοιες εμφανίσεις μάλλον θα πρέπει κάτι να αλλάξεις γιατί ο κόσμος της ΑΕΛ έχει μάθει ανέκαθεν να βλέπει καλό ποδόσφαιρο και η ομάδα να συνδυάζει το θέαμα με την ουσία.

Για το ματς με τον πολύ καλό Καμπανιακό, το γήπεδο σίγουρα ήταν το χειρότερο που αντιμετώπισε η ΑΕΛ, αλλά αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει την εικόνα της.

Για την συνέχεια ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας ματς στα Γρεβενά με τον τοπικό Πυρσό, όπου η ΑΕΛ θα παραταχθεί με νέο τεχνικό…