Βαθμολογία

Έδειξε χαρακτήρα και κέρδισε ο Βουκεφάλας

Νίκη με σκορ 4-2 κατάφερε να πάρει ο Βουκεφάλας απέναντι στον Λαρισαϊκό, στο λαρισινό ντέρμπι της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, δεν φάνηκαν να πτοούνται από τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας και δείχνοντας χαρακτήρα κατάφεραν να κερδίσουν έναν ψυχωμένο Λαρισαϊκό.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Το παιχνίδι, δεν ήταν ιδιαίτερα καλό, με τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών να κολλάν στην λάσπη του «Γ. Μητσιμπόνας», που δεν θα ήταν υπερβολή εάν το χαρακτηρίζαμε βούρκο. Στο 23’ ο Βουκεφάλας έχασε μοναδική ευκαιρία, όταν ο Γκρέτσης δοκίμασε ένα σουτ, η μπάλα χτύπησε στα πόδια αμυντικού, στην συνέχεια στο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

Στο 26’ ο Λαρισαϊκός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, όταν ο Χύσα με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 38’ ο Βουκεφάλας προσπάθησε να αντιδράσει όταν ο Χαρούλης έβγαλε μια σέντρα, αλλά ο Τσιόπας με προβολή από κοντά έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα.

Τελικά, ένα λεπτό αργότερα ο Βουκεφάλας ισοφάρισε ο Γεωργαντζιάς έβγαλε μια μπαλιά στην περιοχή και ο Χαρούλης από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Δύο λεπτά πριν λήξει το πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, όταν ο Γεωργαντζιάς με σουτ δεξιά μέσα στην περιοχή έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος, ο Βουκεφάλας αύξησε την διαφορά τερμάτων στο 65’ όταν ο Νόκας που είχε περάσει ως αλλαγή έκανε το 3-1. Στο 72’ ο Λαρισαϊκός, προσπάθησε να αντιδράσει, με τον Λώλο, που μείωσε σε 3-2. Τελικά, ο Βουλεφάλας ήταν αυτός που κατάφερε να πετύχει γκολ, όταν ο Νόκας στο 83’ έκανε το 4-2, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Βουκεφάλας: Μπατζιόλας, Συγκούνας, Πανέτσος, Παλάσκας(46’ Νόκας λ.τ.), Τσιόπας, Σιάρκος, Χαρούλης, Νάτσης, Γεωργαντζιάς, Γκρέτσης(76’ Κατσιμίχας), Νεράντζης(32’ Μπατζιανούλης λ.τ.).

Λαρισαϊκός(Γιώργος Χατζής): Μόσιαλος, Θεοχαρίδης, Κουρούκας, Κούνδουρος, Τσιμπουκλής, Σαγάνης, Γκιουρσάνης, Πασχάλης, Χύσα, Γενητσεφτσής(46’ Παπαγιαννόπουλος), Γιώργης(62’ Λώλος).