Βαθμολογία

Τελικά το πήρε η Συκέα

Σπουδαίο διπλό κατάφερε να πάρει η Συκέα, που κέρδισε μέσα στο γήπεδο του Αρμενίου την Νέα Νίκη Νίκης με σκορ 2-3. Την αρχή έκαναν οι γηπεδούχοι, που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 15ο λεπτό με σουτ του Μάρκου Βιλανάκη.

Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 55’ όταν ο Λέτσιος έβγαλε μια σέντρα και αμυντικός της Νίκης έβαλε αυτογκόλ, κάνοντας το 1-1. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Καραλής με ωραία ατομική ενέργεια, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και από εκεί κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2.

Στο 68’ όμως, η ομάδα της Νίκης κατάφερε κι αυτήν να ισοφαρίσει με την σειρά της όταν ο Νίκος Βιλανάκης έκανε το 2-2. Τελικά, η Συκέα ήταν αυτήν που χαμογέλασε, αφού στο 85’ ο Καρατζιώλης με πλασέ διαμόρφωσε το 2-3, που παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Νέα Νίκη Νίκης(Κώστας Παπαρίζος): Κωνστάντος, Βιλανάκης Π., Χίος, Πάνου(75’ Τέγος), Παναγιώτου, Κουτσιαρής, Δημητρίου, Βιλανάκης Ν., Σφέτσος, Πετρίκης, Βιλανάκης Μ.

Συκέα(Δημήτρης Στάθης): Ξεσφίγγης, Ντόκος(55’ Καρασίμος), Καρατζιώλης, Παλάσκας Γ.(70’ Βασιλόπουλος), Λάζος, Ζιώζιας, Κουζιώνης, Παληγιάννης, Καραλής, Καρέλας, Λέτσιος.