Βαθμολογία

Ματσάρα στους Αγίους Αναργύρους

Ισόπαλη με σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρωνκαι τα Βούναινα για την Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας, με το αποτέλεσμα αυτό να αποτελεί στραβοπάτημα για τους γηπεδούχους, καθώς απομακρύνθηκαν αισθητά από την κορυφή.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να ανοίξει πολύ νωρίς το σκορ, όταν στο 2ο μόλις λεπτό ο Σαλγκάμης έβγαλε μια σέντρα και ο Φούντας με σουτ έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα, στο 32’ ο Κοτάκος με αυτογκόλ έκανε το 1-1, ισοφαρίζοντας άθελα του για την ομάδα των Βουναίνων.

Δύο λεπτά αργότερα, τα Βούναινα έκαναν την ανατροπή, όταν ο Τζαπράζης Κ. με σουτ έκανε το 1-2 και έβαλε μπροστά την ομάδα του. Στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν στο 66’ ο Κοτάκος σκόραρε μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Τσινούδη και έτσι πήρε πίσω το αίμα του για το αυτογκόλ.

Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Από την πλευρά των Αγίων Αναργύρων, ευκαιρίες έχασαν οι Αμαρλαριώτης, Ιλιάζι, Τσινούδης και Παναγιώτου, ενώ από τους φιλοξενούμενους απείλησαν οι Σταύρος Τσαπράζης, Μερτζανίδης και Παπακώστας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε στο 75’ ο Παπακώστας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Θοδωρής Σκύφτας): Παυλόπουλος, Ευαγγέλου, Πλιάγκας, Ιλιάζι, Κοτάκος, Τσινούδης, Παναγιώτου, Σαλγκάμης(75’ Νεράντζης λ.τ.), Αμαρλαριώτης, Τάσιος, Φούντας Β.(30’ Καστανούλιας λ.τ.)

Βούναινα(Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραποστόλης, Αγγλόπουλος, Κουτσανίκας, Τσαπράζης Στ., Παλάσκας, Παπακώστας, Τσιφλίζογλου, Λίταινας(65’ Χατζηθεοδώρου), Μερτζανίδης(83’ Χατζηλιάδης Κ.), Τσαπράζης Κ.(88’ Τικταπανίδης), Ακρίβος.