Βαθμολογία

Από ένα γκολ Συκούριο και Αμυγδαλέα

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Κίσσαβο Συκουρίου και Αετό Αμυγδαλέας, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ και έτσι να μοιράζονται από ισάριθμους βαθμούς. Η πρώτη καλή στιγμή, ανήκε στους φιλοξενούμενους, που στο 32ο λεπτό θα μπορούσαν να σκοράρουν, αλλά ο Καψούρης δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, το Συκούριο κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν στο 60’ ο Πικούλης δοκίμασε ένα σουτ, ο Τέρπος απέκρουσε αρχικά, αλλά στην επαναφορά της μπάλας ο Κορδέλας από κοντά έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, η Αμυγδαλέα κέρδισε πέναλτι, όταν ο Κορδέλας ανέτρεψε τον Μαυρουδή μέσα στην περιοχή, με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα από την απόφαση του διαιτητή να δείξει την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών, ανέλαβε ο Δημήτρης Σιούτας, που ήταν εύστοχος και έκανε το 1-1 για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα, στο 88’ ο Κίσσαβος θα μπορούσε να πετύχει γκολ, όταν ο Πικούλης αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από το δοκάρι. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η Αμυγδαλέα έχασε την ευκαιρία του αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σιούτας έκανε ένα πλασέ, ο τερματοφύλακας απέκρουσε, στην συνέχεια ο Μαυρουδής δοκίμασε κι αυτός την τύχη του, αλλά απομάκρυνε πάνω στην γραμμή η άμυνα των γηπεδούχων, ενώ σε τρίτο σουτ που επιχείρησε ο Μοσχοβίτης, η μπάλα πέρασε άουτ.

Κίσσαβος Συκουρίου(Θανάσης Τσώτσος): Καραγιάννης, Τόπης, Βαρσάμης Θ., Βαρσάμης Δ., Γκανάτσιος, Αγγέλης, Κώτσιας Ν.(70’ Καλλιμάνης), Κορδέλας, Καραποστόλης, Πικούλης, Αλεξανδρίδης.

Αετός Αμυγδαλέας(Ηλίας Αρβανίτης): Τέρπος, Μπάγκας, Παπαδημητρίου, Παπακωστούλης, Μητράκας, Γραμμένος(46’ Μαυρουδής), Σιούτας Δ., Μοσχοβίτης, Ανδριανόπουλος, Σιούτας Δ. του Β., Καψούρης(70’ Παζάρας).