Βαθμολογία

Ασταμάτητος ο Τοξότης

Ευρεία νίκη με σκορ 0-6 κατάφερε να πάρει ο Τοξότης, μέσα στην πόλη των Φαρσάλων, όπου αντιμετώπισε την τοπική Αναγέννηση και έφτασε έτσι τους 43 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Αξίζει να σημειωθεί όμως, ότι οι γηπεδούχοι κατέβηκαν στο παιχνίδι με εντεκάδα ανάγκης, καθώς έλειπαν αρκετοί έμπειροι και βασικοί ποδοσφαιριστές.

Η αρχή έγινε στο 20ο λεπτό όταν ο Τσανάς με πλασέ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα ο Πεζής με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2 για να έρθει και πάλι ο Τσανάς στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους και να κάνει το 0-3, που παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τοξότης συνέχισε τον ίδιο ρυθμό. Στο 50’ ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης, Αγγελακόπουλος ανέτρεψε τον Μαγκούτα στην περιοχή, με τον διαιτητή του παιχνιδιού να δείχνει την άσπρη βούλα του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε το Μπαλογιάννης, που ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-4.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης από κοντά έκανε το 0-5, ενώ το έκτο γκολ για την ομάδα της Λάρισας το πέτυχε στο 67’ ο Γκαραβέλης, διαμορφώνοντας το 0-6, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Αναγέννηση Φαρσάλων(Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Αγγελακόπουλος, Δημητρόπουλος, Παλαμίδας, Ρούμπας, Θλιβερός, Μουτκανάς Θ., Θεοχάρης Ι., Μπουλάρι(46’ Μουτκανάς Στ.), Ζαγγανάς(65’ Κουτσικόπουλος Κ.), Χριστοδούλου(46’ Ψαρογιώργος).

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής(65’ Ταμανάκιας), Τσακνάκης, Σπαρτής, Μπαλής, Κουδουμάκης, Μαγκούτας, Τσανάς, Πεζής(46’ Γκαραβέλης), Μπαλογιάννης, Τσέλα(56’ Παππάς).