Βαθμολογία

Με τέσσερα γκολ καθάρισε ο Δολιχιακός

Νίκη με σκορ 4-1 κατάφερε να πάρει ο Δολιχιακός απέναντι στην Δόξα Ραχούλας, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στο μέσον περίπου του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα, σημαντικό είναι το γεγονός ότι η ομάδα της Δολίχης έφτασε σε αυτό το αποτέλεσμα με ανατροπή, καθώς βρέθηκε να χάνει με 0-1, από τα πρώτα λεπτά.

Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 2ο μόλις λεπτό, όταν ο Γιαννακόπουλος με όμορφη προσωπική ενέργεια, έκλεψε την μπάλα και έκανε το 0-1 με σουτ. Από εκεί και πέρα, ο Δολιχιακός κατάφερε να αντιδράσει στο 13’ όταν ισοφάρισε με σουτ του Ζιάκου.

Στο 31’ ο Κώστας Σουγλής με πλασέ έβαλε για πρώτη φορά στο παιχνίδι μπροστά την ομάδα του, κάνοντας το 2-1. Στο δεύτερο μέρος, ο Πρακατές ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1, με πλασέ στο 58ο λεπτό, ενώ το κερασάκι στην τούρτα για τους γηπεδούχους έβαλε στο 63’ ο Στέφανος Σουγλής με πλασέ, όταν και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Θεοδωράκης, Σαπάκος, Ζιάκος(52’ Σπάχος λ.τ.), Τριανταφύλλι, Νούσιας, Καζάκης, Σουγλής Στ., Σουγλής Κ., Σουγλής Ζ., Πρακατές(72’ Παπακωνσταντίνου), Λιόλιος Β.(62’ Λιόλιος Γ.)

Δόξα Ραχούλας(Γιώργος Λιάπης): Μαλλιόπουλος, Μαυρομιχάλης, Τσιάτας, Τζέος, Διαμάντης, Γκομοσίδης(65’ Πιλτσούλης), Βλησαρούλης, Κουμπόλι(46’ Καραπετσάνης), Γιαννακόπουλος, Αργυρακούλης, Καζάνι(80’ Τάχος