Βαθμολογία

Αυτός ο Δαμασιακός δεν καταλαβαίνει τίποτα

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία που πραγματοποιεί φέτος στο πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ο Δαμασιακός, που αυτήν την φορά κατάφερε να κερδίσει το ντέρμπι κόντρα στην Δάφνη Γλαύκης, με σκορ 3-1 και να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου συγκατοικεί με την Αστραπή Νέας Πολιτείας.

Οι ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, ξεκίνησαν από νωρίς, όταν μόλις στο 2ο λεπτό της συνάντησης ο Λόλας από πλάγια «έσπασε» την μπάλα στην περιοχή, αλλά ο Μουσιάρης και ο Τσιάλτας που βρίσκονταν εκεί δεν κατάφεραν να την βρουν και έτσι η ευκαιρία πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Στο 9’ ο Μπουκουβάλας από πλάγια βρήκε τον Τσιάλτα στην περιοχή, αλλά το σουτ του δεύτερου πέρασε άουτ. Τελικά, ο Δαμασιακός άνοιξε το σκορ στο 15’ όταν ο Μπουκουβάλας τροφοδότησε τον Μουσιάρη από δεξιά και αυτός έκανε το 1-0. Έντεκα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τσιάλτα. Ο Μπουκουβάλας ανέλαβε να το εκτελέσει, αλλά ήταν άστοχος και έτσι παρέμεινε το υπάρχον σκορ.

Τελικά στο 31’ η Δάφνη Γλαύκης κατάφερε να ισοφαρίσει. Συγκεκριμένα, ο Βράκας εκτέλεσε κόρνερ και ο Τσιαγκάλης με κεφαλιά-ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1. Η χαρά όμως των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ, καθώς δέκα λεπτά αργότερα ο Δαμασιακός κατάφερε να μπει και πάλι μπροστά στο σκορ, όταν ο Λόλας έβγαλε μια παράλληλη σέντρα στην περιοχή και αμυντικός της Δάφνης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, στο 58ο λεπτό ο Μπουκουβάλας εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Μπουνές με κεφαλιά ανάγκασε τον Γκέκα να εκτιναχθεί εντυπωσιακά και να στείλει την μπάλα σε κόρνερ. Στο 70’ ένα σουτ που έκανε ο Μουσιάρης πέρασε άουτ, ενώ στο 82’ ο Μπουνές με ανάποδο ψαλίδι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γκέκα.

Τελικά, στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, ο Λούτσος έβγαλε από δεξιά μια σέντρα για τον Λόλα και αυτός διαμόρφωσε το 3-1, που παρέμεινε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης.

Δαμασιακός(Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Καλέσης Αχ.(89’ Δαλαμάγκας), Μπακαΐμης, Καρακάνος, Πρατσίλας, Τσιάλτας, Μουσιάρης, Καλέσης Απ.(82’ Λούτσος), Λόλας, Μπουκουβάλας, Μπουνές.

Δάφνη Γλαύκης(Δημήτρης Δανιλούλης): Γκέκας, Χειμώνας, Αποστόλου, Μπαρτζιάλης(68’ Τσιώλης Ευ.), Σμυρλής, Υφαντής, Βεργής, Μπατζογιάννης, Τσιώλης Ν.(84’ Μίχος), Βράκας, Τσιαγκάλης.