Βαθμολογία

Νίκη ελπίδας για τον Λαρισαϊκό

Νίκη με σκορ 3-1 κατάφερε να πάρει ο Λαρισαϊκός απέναντι στην Αναγέννηση Φαρσάλων και να ελπίζει ακόμα περισσότερο σχετικά με την παραμονή του στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι, παρά το ότι κατάφεραν να προηγηθούν από το 10ο λεπτό με τον Χριστοδούλου και να έχουν ακόμα ένα δοκάρι αργότερα, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ.

Έτσι, στο δεύτερο μέρος, ο Λαρισαϊκός ανέβηκε και πίεσε και στο 55ο λεπτό ο Τσιμπουκλής έκανε το 1-1. Στην συνέχεια, ο Πασχάλης με δύο προσωπικά τέρματα, στο 70’ και στο 78’ κατάφερε να κάνει το 3-1, που παρέμεινε μέχρι το τέλος και έτσι έδωσε την νίκη στην λαρισινή ομάδα.

Λαρισαϊκός(Γιώργος Χατζής): Μπρούσας, Συράκης, Κουρούκας, Τσιμπουκλής(90’ Γενητσεφτσής), Χύσα, Καρβουνιάρης(85’ Λόλος), Γιώργης(52’ Παπαγιαννόπουλος), Σαγάνης, Μπατσαράς, Γκιουρσάνης, Πασχάλης.

Αναγέννηση Φαρσάλων(Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Θλιβερός, Αγγελακόπουλος, Μπόγκας(78’ Κουτσικόπουλος λ.τ.), Τσάμπας, Μουτκανάς, Ρούμπας(80’ Ψαρογιώργος λ.τ.), Θεοχάρης, Μπακαλέξης (38’ Μπουλάρι λ.τ.), Χριστοδούλου, Ζαγγανάς.