Βαθμολογία

Το πήρε στο τέλος η Δάφνη

Νίκη με σκορ 2-1 κατάφερε να πάρει η Δάφνη Γλαύκης απέναντι στον Δολιχιακό και να διατηρηθεί έτσι ψηλά στην βαθμολογία της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι, μπήκαν από νωρίς με όρεξη στο παιχνίδι και έτσι είχαν δοκάρι στο 6ο λεπτό με τον Τσιώλη Ν.

Στο δεύτερο μέρος τελικά, η ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν στο 48’ ο Βεργής με διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 70’ όμως, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με πλασέ του Κώστα Σουγλή που έκανε το 1-1.

Τελικά, έπρεπε να φτάσουν τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού για να μπορέσει η Γλαύκη να πάρει την νίκη. Συγκεκριμένα, στο 86’ ο Βράκας Ν., με ένα σουτ φωτοβολίδα έκανε το 2-1, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι η ομάδα της Γλαύκης θα ήθελε να ευχαριστήσει το κρεοπωλείο του κυρίου Δημήτρη Μπατρακούλη για την ευγενική προσφορά κρεάτων στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά το τέλος της αναμέτρησης.  

Δάφνη Γλαύκης(Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Χειμώνας, Απστόλου, Μπαρτζιάλης, Υφαντής, Σμυρλής, Μπατζογιάννης(86’ Σερακιώτης), Τσιώλης Ευ., Τσιώλης Ν.(90’ Βράκας Χρ.), Τσιαγκάλης(55’ Βράκας Ν.).

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Ρουμπιές, Σαπάκος, Θεοδωράκης, Σπάχος, Τριανταφύλλι, Ντόκος, Σουγλής Στ., Ζιάκος(55’ Τσάτσος), Πρακατές, Σουγλής Κ., Λιόλιος(70’ Μπέλτσιος).