Βαθμολογία

Ανατροπή και νίκη για τον Κίσσαβο

Με σκορ 4-1 κέρδισε ο Κίσσαβος Συκουρίου τον Βουκεφάλα για το πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Μάλιστα, είναι πολύ σημαντικό το πώς έφτασε σε αυτό το αποτέλεσμα, καθώς αρχικά βρέθηκε να χάνει με 0-1.

Συγκεκριμένα, στο 32’ ο Βουκεφάλας έκανε το 0-1 μετά από κεφαλιά του Συγκούνα. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους ο Πικούλης με σουτ από την μεγάλη περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 1-1. Στο δεύτερο μέρος ο Κίσσαβος μπήκε πιο δυνατά και έτσι κατάφερε να φτάσει στην νίκη.

Στο 48’ ο Τζιούρας με πλασέ έκανε το 2-1, βάζοντας για πρώτη φορά μπροστά την ομάδα του στο παιχνίδι. Τρία λεπτά αργότερα ο Κορδέλας από το ύψος του πέναλτι έκανε το 3-1. Το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Συκουρίου, το έβαλε ο Τζιούρας στο 65’, όταν εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και με προβολή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 4-1, πετυχαίνοντας παράλληλα και δεύτερο προσωπικό τέρμα.

Κίσσαβος Συκουρίου(Θανάσης Τσώτσος): Καραγιάννης, Τόπης, Αγγέλης, Βαρσάμης Θ., Γκανάτσιος, Κορδέλας, Κώτσιας Ν., Καραποστόλης, Τζιούρας(70’ Βαρσάμης Δ.), Πικούλης(75’ Λανάρας), Αλεξανδρίδης.

Βουκεφάλας: Τσαβδάρης, Συγκούνας, Πανέτσος, Παλάσκας, Αντωνίου, Σιάρκος, Κυριάκος, Νεράντζης(55’ Καραπέτσας λ.τ.), Νάτσης, Γκρέτσης(75’ Μπατζόλας Π.), Χαρούλης.