Βαθμολογία

Επιστροφή στις νίκες για τον Τοξότη

Νίκη με σκορ 3-1 πήρε ο Τοξότης, απέναντι στον Ροδιακό και επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά την αγωνιστική «κοιλιά» που είχε κάνει. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 15’ ο Κάτσας με απευθείας φάουλ έκανε το 0-1.

Στο 23ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τον βοηθό για ακύρωση γκολ. Έτσι, στο 30ο λεπτό ο Τσανάς με κεφαλιά ισοφάρισε για τον Τοξότη κάνοντας το 1-1. Στο 41’ έγινε η μεγάλη ανατροπή, όταν ο Τσανάς με ανάποδο ψαλίδι έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ροδιακός είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες όταν στο 58’ και στο 64’ Γκατζούλης και Τόρης αντίστοιχα, γλίστρησαν απέναντι από τον Μπρούτσο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σκοράρουν. Έτσι στο 78’ ο Πεζής κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Τσανάς που έκανε το 3-1, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος.

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Τσακνάκης, Κίτσιος, Παππάς, Κουδουμάκης(80’ Γκουντάρας), Μαγκούτας(55’ Ζέρβας), Τσανάς, Πεζής, Μπαλογιάννης, Τσέλας(22’ Μπαλής).

Ροδιακός(Νίκος Αλεξούλης): Μόρας, Γκαμπέτας(75’ Τσιρόπουλος λ.τ.), Γεροστέργιος(53’ Ρόκα), Μαντζαφλάρας(62’ Τόρης), Κάτσας, Μπαλκουράς, Πατρίκου, Φετάου, Παζώλης, Γκατζούλης, Αλεξόπουλος.