Βαθμολογία

Προσωπική υπόθεση του Φούντα

Το πήρε προσωπικά από ότι φαίνεται ο Βασίλης Φούντας και έτσι κατάφερε να σκοράρει και τα τρία γκολ για τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων, που κέρδισε με σκορ 0-3 μέσα στην Συκέα την τοπική ομάδα και συνεχίζει να βρίσκεται αρκετά ψηλά στην βαθμολογία.

Ο ταλαντούχος επιθετικός έκανε το 0-1 στο 16ο λεπτό με σουτ, ενώ στην συνέχεια η Συκέα έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 37’ ο Καραλής έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά, ενώ τρία λεπτά αργότερα ένα σουτ του Παληγιάννη είχε την ίδια κατάληξη.

Στο δεύτερο μέρος ο Καραλής έκανε ένα σουτ στο 60’ με την μπάλα να περνάει και πάλι άουτ. Έτσι δύο λεπτά αργότερα ο Βασίλης Φούντας χτύπησε και πάλι και έκανε το 0-2, για να ολοκληρώσει το έργο του στο 68’ όταν έκανε το 0-3, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος.

Συκέα(Δημήτρης Στάθης): Ξεσφύγγης, Ντόκος, Κουλιούμπας(80’ Παλάσκας Μ.), Βασιλόπουλος(30’ Καραλής), Λάζος, Παλάσκας Γ., Ζιώζιας, Παληγιάννης, Λέτσιος, Καρέλας, Κουζιώνης(70’ Καρασίμος).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Θοδωρής Σκύφτας): Παυλόπουλος, Χατζηλιάδης(30’ Ευαγγέλου λ.τ.), Πλιάγκας, Κοτάκος, Ιλιάζι(80’ Νεράντζης λ.τ.), Αμρλαριώτης, Βενέτης, Παναγιώτου, Σαλγκάμης, Τσινούδης, Φούντας.