Βαθμολογία

Με έξι γκολ στην κορυφή η Αστραπή

Νίκη με σκορ 6-0 κατάφερε να πάρει η Αστραπή Νέας Πολιτείας απέναντι στην Δήμητρα Αγιάς και πλέον εκμεταλλευόμενη την γκέλα του Δαμασιακού, συγκατοικεί μαζί του στην κορυφή. Βέβαια, παρά το μεγάλο σκορ, αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι κέρδιζαν με 1-0, με τα υπόλοιπα πέντε γκολ να έρχονται στο δεύτερο ημίχρονο.

Την αρχή έκανε ο Αρσένης, που λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους έκανε το 1-0. Στο δεύτερο μέρος, ο Καλτσάς πέτυχε στα πρώτα λεπτά και δεύτερο γκολ για την ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη που άρχισε να σιγουρεύει το αποτέλεσμα. Στο 60’ ο Σουλτούκης έκανε το 3-0, ενώ ο Αρσένης πέτυχε κι άλλο γκολ όταν στην επαναφορά μετά από εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έκανε το 4-0.

Από εκεί και πέρα, ανέλαβε ο Σουλτούκης, που πέτυχε ακόμα δύο γκολ, σημειώνοντας χατ τρικ. Συγκεκριμένα, στο 75’ και στο 80’ κατάφερε με δύο προσωπικά τέρματα να κάνει το 6-0, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Αστραπή Νέας Πολιτείας(Γιάννης Τσακμακίδης): Χαβίλας, Παπαμάνος, Χασιώτης, Ζαφειρούλης, Δήμος, Μπατζέλας, Κολιοφούτης(65’ Μηνάς), Σουλτούκης, Καλτσάς(60’ Μπάνος), Αρσένης(70’ Κολλάτος), Αποστόλου.