Βαθμολογία

Δηλώσεις από το ματς Βούναινα – Δαμασιακός

Ισόπαλο έληξε το ματς Βούναινα – Δαμασιακός (1-1) όπου διεξήχθη στο γήπεδο του Ζαππείου. Το τελικό σκορ χαρακτηρίζεται δίκαιο και από τις δύο ομάδες. Το παιχνίδι έγινε σε έναν άσχημο αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής. Το athleticlarissa.gr βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές του ματς.

Ηλίας Μερτζανίδης (παίκτης Βουναίνων)

«Ήταν ένα δυνατό ματς, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αν παρουσιαζόμασταν πιο αποτελεσματικοί. Όμως όλα τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια επειδή πάλεψαν μέχρι το τέλος, απέναντι στον πρωτοπορώ Δαμασιακό.

Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, για μας δεν σταματάει τίποτα εδώ, έτσι είναι το ποδόσφαιρο θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια καλή πορεία για να κάνουμε υπερήφανο και τον προπονητή μας ο οποίος πραγματικά μας έχει φτάσει σε ένα πολύ καλό σημείο να μπορούμε να αγωνιζόμαστε παλικαρίσια μέσα στο γήπεδο».

Δημήτρης Καρακάνος (παίκτης Δαμασιακού)

«Δεν ήμασταν καλοί στο σημερινό παιχνίδι, μας βγήκε όλη η κούραση απ’ όλα τα παιχνίδια μέχρι σήμερα. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, πιστεύω ότι το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, εμείς συνεχίζουμε έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν χάρηκα το γκολ που πέτυχα γιατί πιστεύω πως θα έπρεπε να είχαμε φύγει με τη νίκη για να χαρώ και εγώ πολύ. Πήραμε ότι μας άξιζε».