Βαθμολογία

Τα πανηγύρια καλά κρατούν στο Δαμάσι! (33 εικόνες)

Η ετήσια χοροεσπερίδα της ομάδας του Δαμασίου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (23/2), το βράδυ στην γνωστή ταβέρνα του χωριού «Ο θανάσης». Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκτός από την ομάδα, το τιμ και την διοίκηση, ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Μαλάκος, γνωστοί παράγοντες του αθλητισμού, καθώς και πλήθος κόσμου που ήρθε να στηρίξει την ομάδα. Το athleticlarissa.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει ενδιαφέροντα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η όμορφη εκδήλωση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και περιελάμβανε ωραίο φαγητό, άφθονο κρασί και πολύ χορό, συνοδεία της εκλεκτής ορχήστρας από τον Τύρναβο. Το κλίμα ήταν εορταστικό και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως τα πανηγύρια της ανόδου στα σαλόνια της Α’ ΕΠΣΛ, ξεκίνησαν από τώρα στο Δαμάσι!

Φυσικά ο λόγος δόθηκε πρώτα στον κ. Μαλάκο ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Δαμασίου που πρωταγωνιστεί φέτος στην κατηγορία, τους ευχήθηκε καλή συνέχεια και υποσχέθηκε πως πολύ σύντομα θα έχουν την κερκίδα στο γήπεδο για να μπορεί να έρχεται ο κόσμος και να βλέπει πραγματικά το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος κ. Χασιώτης ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα για την ομάδα του, επίσης έκανε αναφορά για την εξαιρετική παρουσία του μέλους της ΕΠΣΛ κ. Τέλη Γκούμα. Τέλος έδωσε τα συγχαρητήρια στην ομάδα του Δαμασίου, η οποία έχει κάνει περήφανους και τον ίδιο αλλά και όλο το χωριό.

Οι παίκτες αν και ήταν χαρούμενοι με την βραδιά, είπαν πως είναι ακόμη λυπημένοι που δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, αλλά θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να κατακτήσουν την πρώτη θέση.