Βαθμολογία

Βήμα παραμονής για την Νέα Νίκη Νίκης

Μεγάλη νίκη κατάφερε να πάρει η Νέα Νίκη Νίκης, απέναντι στον Βουκεφάλα, στο γήπεδο του Μελισσοχωρίου, καθώς κέρδισε με σκορ 0-2 και έφτασε πλέον τους 23 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι, ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε έναν Βουκεφάλα, που δεν έδειξε μέσα στο γήπεδο τις πραγματικές του ικανότητες.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Μάρκος Βιλανάκης, έκανε ένα σουτ από το ύψος περίπου της περιοχής, με τον νεαρό τερματοφύλακα της ομάδας, Τσαβδάρη να πέφτει και να μαζεύει την μπάλα. Στο 18’ ο Βουκεφάλας απείλησε με την σειρά του, όταν ο Χαρούλης έκανε ένα σουτ μέσα στην περιοχή, αλλά ο Ντάτζιος απέκρουσε.

Στο 21’ ο Νάτσης εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Νόκα ακούμπησε την μπάλα στην περιοχή και ο Ντάτζιος αναγκάστηκε να διώξει με τα χέρια σε κόρνερ. Στο 26’ ο Μάρκος Βιλανάκης, απείλησε και πάλι, όταν έκανε ένα σουτ, αλλά ο Τσαβδάρης κατάφερε και πάλι να αποκρούσει.

Στο 30ο λεπτό, η Νίκη Νίκης κέρδισε πέναλτι, όταν ο Γεωργατζιάς ακούμπησε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση του, ανέλαβε ο Μάρκος Βιλανάκης, που ήταν εύστοχος και έκανε το 0-1. Στο 35’ ο Βουκεφάλας προσπάθησε να αντιδράσει, με τον Γκρέτση να επιχειρεί ένα σουτ από μακριά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Νόκας έστειλε την μπάλα άουτ, μετά από σέντρα του Χαρούλη και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να παραμένει στο 0-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 64ο λεπτό και σε μια ανύποπτη φάση, ο Πετρίκης έβγαλε μια σέντρα από δεξιά και ο Μάρκος Βιλανάκης με καρφωτή κεφαλιά από κοντά έκανε το 0-2. Δύο λεπτά αργότερα μάλιστα, η Νέα Νίκη Νίκης είχε και δοκάρι με τον Σφέτσο.

Βουκεφάλας(Γιάννης Μπατζιόλας): Τσαβδάρης, Συγκούνας, Κυριάκος, Αντωνίου, Τσιόπας, Σιάρκος, Γεωργατζιάς(46’ Πανέτσος), Νάτσης, Χαρούλης, Νόκας(60’ Μπατζιανούλης), Γκρέτσης(88’ Τζιάρτζιος).

Νέα Νίκη Νίκης(Κώστας Παπαρίζος): Ντάτζιος, Πάνος, Κουτσιαρής, Χίος, Δημητρίου, Παναγιωτόπουλος, Σφέτσος, Πετρίκης, Βιλανάκης Μ., Βιλανάκης Π., Κωνσταντίνου(69’ Βιλανάκης Γ.).