Βαθμολογία

Κέρδισε ο Δαμασιακός αλλά φωνάζει η Συκέα

Νίκη με σκορ 4-1 πήρε ο Δαμασιακός απέναντι στην Συκέα και συνέχισε έτσι να οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό όταν ο Ντόκος έβγαλε μια σέντρα και ο Λάζος με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο επόμενο λεπτό, ο Δαμασιακός απάντησε με τον Μουσιάρη που έκανε ένα σουτ, αλλά ο Ξεσφύγγης απέκρουσε. Στο 15’ ο Λόλας βρέθηκε στην μικρή περιοχή και έκανε μια σέντρα-σουτ, αλλά ο Ξεσφύγγης απέκρουσε και πάλι. Στο 17’ ο Μπακαΐμης επιχείρησε ένα σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, στο 49ο λεπτό ο Δαμασιακός κέρδισε πέναλτι και αυτήν είναι μια απόφαση για την οποία η Συκέα φωνάζει. Ο Μπουκουβάλας εκτέλεσε αλλά ο Ξεσφύγγης απέκρουσε, με τον διαιτητή να δίνει επανάληψη του πέναλτι, εξοργίζοντας τους ανθρώπους της Συκέας. Τελικά ο Μπουκουβάλας εκτέλεσε και πάλι και κατάφερε να κάνει το 1-1.

Στο 57’ η Συκέα απείλησε και πάλι, όταν ο Λάζος έκανε μια κεφαλιά αλλά ο Μαστοροδήμος απέκρουσε. Στην συνέχεια ο Δαμασιακός προσπάθησε να κάνει κάποιες φάσεις και απείλησε δύο φορές με σουτ του Μπουκουβάλα. Στο 67’ ο Καρακάνος εκτέλεσε ένα φάουλ από το κέντρο και βρήκε τον Μπουνέ που με ωραίο τρόπο έδωσε στον Λούτσο, που έκανε το 2-1, βάζοντας μπροστά τους γηπεδούχους.

Στο 71’ ο Δαμασιακός έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Μπακαΐμης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 79’ ο Μπουκουβάλας πήρε την μπάλα στον χώρο του κέντρου και εκμεταλλευόμενος τις κέντρες, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και έκανε το 3-1 για τον Δαμασιακό. Το τελικό σκορ, διαμόρφωσε ο Λόλας ένα λεπτό αργότερα, όταν μετά από πάσα του Μπουνέ έκανε το 4-1.

Τέλος, να σημειωθεί ότι εντονότατα παράπονα από την διαιτησία έχει η Συκέα, με τους ανθρώπους της ομάδας να θεωρούν ότι ο διαιτητής έπαιξε πολύ εχθρικά εναντίον του.

Δαμασιακός(Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Καλέσης Αχ., Μπακαΐμης, Καρακάνος, Πρατσίλας(84’ Λέτσιος Γ.), Τσιάλτας, Μουσιάρης, Λούτσος(74’ Δαλαμάγκας), Λόλας, Μπουκουβάλας, Μπουνές(81’ Μανάκαρης).

Συκέα(Δημήτρης Στάθης): Ξεσφύγγης, Ντόκος, Κουλιούμπας(78’ Χασιώτης), Παλάσκας, Λάζος, Ζιώζιας, Καρέλας, Παληγιάννης, Λέτσιος, Καρατζιώλης(74’ Καρασίμος), Γκουζιώνης(29’ Καραλής λ.τ.).