Βαθμολογία

Η κούραση έπαιξε τον ρόλο της

Η κούραση από το παιχνίδι για το Κύπελλο ΕΠΣΛ, που έγινε την Τετάρτη, έπαιξε τον ρόλο της για τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων, που ήρθε ισόπαλος με τον Αετό Αμυγδαλέας με σκορ 1-1, για το πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι μάλιστα, είχαν και αρκετές ελλείψεις.

Οι φιλοξενούμενοι, κοίταξαν τον αντίπαλο τους στα μάτια και μόλις στο 7ο λεπτό ο Σιούτας Δημήτρης είχε δοκάρι. Στο 12’ ο Παζάρας έκανε μια σέντρα αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, γλείφοντας το δοκάρι. Τελικά, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, όταν στο 25ο λεπτό Αμαρλαριώτης, Τάσιος και Σαλγκάμης συνδυάστηκαν ωραία, με τον Τσινούδη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να γράφει το 1-0.

Τελικά, η ομάδα της Αμυγδαλέας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 64ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Κουρμπάτι εκτέλεσε ένα κόρνερ ο Καψούρης έκανε μια κεφαλιά, με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να διώχνουν πάνω στην γραμμή και στην συνέχεια ο επερχόμενος Μητράκας έκανε από κοντά το 1-1, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Θοδωρής Σκύφτας): Παυλόπουλος, Νεράντζης(73’ Καστανούλιας), Ευαγγέλου, Πλιάγκας, Ιλιάζι, Κοτάκος, Σαλγκάμης, Τσινούδης, Αμαρλαριώτης, Τάσιος, Φούντας.

Αετός Αμυγδαλέας(Ηλίας Αρβανίτης): Τέρπος, Μπάγκας, Παπαδημητρίου, Παπακωστούλης, Μητράκας, Παζάρας(60’ Κουρμπάτι), Ανδριανόπουλος(82’ Γραμμένος), Σιούτας Δ., Μοσχοβίτης, Καψούρης(74’ Στυλιανός), Σιούτας Δ. του Β.