Βαθμολογία

Δεν πέτυχαν γκολ Αναγέννηση και Συκούριο

Χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση για την Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία, ανάμεσα σε Αναγέννηση Φαρσάλων και Κίσσαβο Συκουρίου με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, παρά τις προσπάθειες τους να πετύχουν κάποιο γκολ. Στο 32’ οι γηπεδούχοι είχαν μια ευκαιρία όταν ο Γιάννης Θεοχάρης, βγήκε τετ α τετ αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην συνέχεια, η Αναγέννηση που έπαιζε κυρίως με αντεπιθέσεις, είχε δυο τρεις καλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ. Από την άλλη, ο Κίσσαβος είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και προσπάθησε να απειλήσει με σουτ, τα οποία όμως είτε πέρασαν άουτ, είτε τα απέκρουσε ο Γκατζανάς. Τελικά, οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι χωρίς να πετύχουν κάποιο γκολ και έτσι μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Αναγέννηση Φαρσάλων(Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Θλιβερός(62’ Παλαμίδας), Αγγελακόπουλος, Μπόγκας, Τριανταφύλλου(75’ Μουτκανάς Σ. λ.τ.), Τσάμπας, Κουτσικόπουλος Αχ., Ρούμπας, Χριστοδούλου, Θεοχάρης Ι., Μπακαλέξης(46’ Ζαγγανάς).

Κίσσαβος Συκουρίου(Θανάσης Τσότσος): Καραγιάννης, Τόπης, Καρακώστας(88’ Βαρσάμης Θ.), Βαρσάμης Δ., Κώτσιας Ν., Γκανάτσιος, Καλλιμάνης, Καραποστόλης, Κορδέλας, Κακαγιάννης Χρ.(57’ Τζιούρας), Αλεξανδρίδης.