Βαθμολογία

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην Δολίχη

Από ένα γκολ και έναν βαθμό μοιράστηκαν ο Δολιχιακός και τα Βούναινα, καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα της Κυριακής για το πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ, τελείωσε με σκορ 1-1. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν εξ’ ίσου ευκαιρίες για γκολ και να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο.

Στο 30ο λεπτό, τα Βούναινα απείλησαν, όταν ο Σταύρος Τσαπράζης εκτέλεσε ένα φάουλ, το οποίο όμως πέρασε άουτ. Στο 38ο λεπτό, την ίδια τύχη είχε και ένα σουτ του Τσιφλίζογλου. Στο 44’ ο Δολιχιακός είχε την ευκαιρία να πετύχει γκολ, όταν ο Στέφανος Σουγλής, κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δολιχιακός κατάφερε να πετύχει γκολ, ή μάλλον καλύτερα τα Βούναινα έβαλαν αυτογκόλ. Συγκεκριμένα, στο 54’ ο Τζήκας έβγαλε μια σέντρα, με τον Κουτσανίκα στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα να την στέλνει στην εστία της ομάδας του.

Από εκεί και πέρα, τα Βούναινα ανέβασαν την απόδοση τους και έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης. Συγκεκριμένα, στο 65’ ο Σταύρος Τσαπράζης εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Ρουμπιές απέκρουσε ασθενώς την μπάλα και επερχόμενος Ακρίβος κατάφερε να σκοράρει κάνοντας το 1-1. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Κώστας Τσαπράζης έκανε ένα σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Δολιχιακός έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ στο 89’ με τον Καζάκη όμως να σημαδεύει το δοκάρι.

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Ρουμπιές, Ντόκος, Σπάχος, Τριανταφύλλι, Νούσιας, Σουγλής Στ., Καζάκης, Τζήκας(82’ Λιόλιος), Σουγλής Κ., Πρακατές(70’ Μπέλτσιος), Τσάτσος(46’ Θεοδωράκης).

Βούναινα(Χρήστος Χατζηλιάδης): Λεμονής, Κουτσανίκας, Ευαγγέλου, Τσαπράζης Σ., Ακρίβος, Παπακώστας(62’ Χατζηθεοδώρου λ.τ.), Παλάσκας, Λίταινας(87’ Γκρίμπας), Τσιφλίζογλου, Τικταπανίδης(57’ Μερτζανίδης), Τσαπράζης Κ.