Βαθμολογία

Συνεχίζει να ελπίζει η Δήμητρα Αγιάς

Την νίκη της αγωνιστικής σημείωσε η Δήμητρα Αγιάς, που επικράτησε του Τοξότη με 3-0 και συνεχίζει να έχει ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα της Αγιάς, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και κατάφερε να επιβληθεί στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε έναν Τοξότη, που έμεινα μακριά από το καλό του πρόσωπο.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Βλάχος έβγαλε με κάθετη μπαλιά τον Σαμαρά τετ α τετ και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να «κλειδώσουν» το παιχνίδι από το πρώτο μέρος, όταν στο 30ο λεπτό ο Κωνσταντάς εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Γεωργοβίτσας, εκμεταλλευόμενος την σύγχυση που υπήρξε στην αντίπαλη περιοχή, έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Δήμητρα έφτασε και σε τρίτο τέρμα. Συγκεκριμένα, στο 67’ σε ένα χτύπημα φάουλ, ο Βλάχος πάτησε την μπάλα, ο Μουσιός εκτέλεσε και έκανε το 3-0 που παρέμεινε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα, η Δήμητρα πέτυχε κι άλλο γκολ, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας α ήθελαν να ευχαριστήσουν τους διαιτητές του αγώνα για την άριστη διαιτησία τους.

Δήμητρα Αγιάς(Γιώργος Βερβέρης): Φιλοκώστας, Γεωργοβίτσας, Μανωλακούδης, Μυλωνάς, Παρασχάκης, Μουσιός, Μαυροδήμος, Αθανασίου(60’ Τσαγκαλάς), Βλάχος(70’ Ζιώγος), Σαμαράς, Κωνσταντάς. 

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Σπαρτής, Φαρμάκας, Τσέλας(55’ Ρίζος), Κουδουμάκης(64’ Κίτσιος), Τσακνάκης, Μαγκούτας, Τσανάς, Μπαλογιάννης, Γκαραβέλης(80’ Ταμανάκιας).