Βαθμολογία

Ανεβαίνει ο Ροδιακός

Μεγάλη νίκη πήρε ο Ροδιακός, που επικράτησε του Λαρισαϊκού, με σκορ 1-0 και συνεχίζει την προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Παζώλης έκανε ένα σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Από εκεί και πέρα, ο Λαρισαϊκός έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς στο 7ο λεπτό αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας με απευθείας κόκκινη κάρτα, γιατί ανέτρεψε αντίπαλο ως τελευταίος αμυνόμενος, με αποτέλεσμα ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Χατζής να αναγκαστεί να βγάλει τον Γιώργη για να περάσει στο παιχνίδι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Μπρούσας.

Παρά το ότι έπαιζε με δέκα παίκτες, η ομάδα της Λάρισας στο 15ο λεπτό με ένα σουτ του Τσιμπουκλή και στο 25’ με ένα σουτ του Χύσα. Στο δεύτερο μέρος, ο Ροδιακός κατάφερε να ανοίξει σχετικά νωρίς το σκορ, όταν στο 51’ ο Γκατζούλης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στην συνέχεια, δεν άλλαξε κάτι, με τον Λαρισαϊκό να φτάνει δυο φορές κοντά στην ισοφάριση με τον Τσιμπουκλή, στο 80’ και στο 90’ όμως να μην μπορεί να σκοράρει.

Ροδιακός(Νίκος Αλεξούλης): Μόρας, Γκαμπέτας, Φετάου(81’ Βόγγολης), Γεροστέργιος(53’ Ρόκα), Παζώλης, Μπαλκουράς, Μαντζαφλάρας, Γκατζούλης(89’ Σουζνέα), Αλεξόπουλος, Πατρίκου, Κατσάς.

Λαρισαϊκός(Γιώργος Χατζής): Μόσιαλος, Καρβουνιάρης(53’ Παπαγιαννόπουλος), Κουρούκας, Συράκης, Μπατσαράς, Σαγάνης, Πασχάλης(85’ Γενητσεφτσής), Χύσα, Τσιμπουκλής, Γκιουρσάνης, Γιώργης(7’ Μπρούσας).