Βαθμολογία

Από ένα γκολ Νέα Νίκη Νίκης και Αναγέννηση

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Νέα Νίκη Νίκης και την Αναγέννηση Φαρσάλων, σε ένα παιχνίδι που συγκέντρωνε το ενδιαφέρον, όσον αφορά τις χαμηλότερες θέσεις στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι, ήταν αυτοί που μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν στο 15ο λεπτό ο Γιάννης Θεοχάρης, με σουτ έκανε το 0-1. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα των Φαρσάλων δεν πρόλαβε να χαρεί για πολύ το γκολ που πέτυχε, μιας και ισοφαρίστηκε στο 23ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Δημητρόπουλος, γύρισε λανθασμένα την μπάλα στον τερματοφύλακα της Αναγέννησης, με τον Σφέτσο να πετιέται στην πορεία της και να κάνει το 1-1.

Από εκεί και πέρα, η Αναγέννηση, έπαιξε συντηρητικά θέλοντας κυρίως να κλείσει τον Μάρκο Βιλανάκη και να προσπαθήσει να απειλήσει στις αντεπιθέσεις. Τελικά, το παιχνίδι έληξε με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να παίρνουν από έναν βαθμό.

Νέα Νίκη Νίκης(Κώστας Παπαρίζος): Κωνστάντος, Βλαχόπουλος, Δεσλής, Πάνος(75’ Βιλανάκης Γ.), Κουτσιαρής, Χίος, Δημητρίου, Παναγιωτόπουλος(65’ Τέγος), Πετρίκης, Σφέτσος, Βιλανάκης Μ.

Αναγέννηση Φαρσάλων(Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Θλιβερός, Αγγελακόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπόγκας, Μουτκανάς Στ.(73’ Μπουλλάρι), Θεοχάρης Ι., Κουτσικόπουλος Αχ., Μπακαλέξης(87’ Μουτκανάς Θ.), Χριστοδούλου, Ρούμπας.