Βαθμολογία

Συνεχίζει την ανοδική πορεία το Συκούριο

Νίκη με σκορ 2-0 πήρε μέσα στην έδρα του ο Κίσσαβος Συκουρίου, που επικράτησε του Ροδιακού και συνέχισε έτσι την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες ευκαιρίες να πετύχουν γκολ στο πρώτο μέρος, όμως οι ποδοσφαιριστές του Κισσάβου ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 35ο λεπτό ο Χρήστος Κακαγιάννης, εκμεταλλεύτηκε μια αστάθεια της αντίπαλης άμυνας και από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι κύλησε με αυτό το σκορ, με τον Ροδιακό να προσπαθεί να απαντήσει. Τελικά, λίγο πριν το παιχνίδι τελειώσει και συγκεκριμένα στο 85’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, με έναν πολύ παράξενο τρόπο, όταν ο Στέλιος Καραποστόλης  εκτέλεσε απευθείας ένα κόρνερ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα του Συκουρίου τελείωσε το παιχνίδι με έναν παίκτη λιγότερο, μιας και αποβλήθηκε ο Πικούλης με απευθείας κόκκινη κάρτα, για επικίνδυνο παίξιμο.

Κίσσαβος Συκουρίου(Θανάσης Τσώτσος): Καραγιάννης, Τόπης, Καρακώστας, Γκανάτσιος, Καλλιμάνης, Κορδέλας, Καραποστόλης Σ., Πικούλης, Κακαγιάννης Χρ.(60’ Βαρσάμης Δ.), Αλεξανδρίδης, Αγγέλης.

Ροδιακός(Νίκος Αλεξούλης): Μώρας, Γκαμπέτας, Φετάου, Γεροστέργιος, Παζώλης, Μπαλκουράς, Τόρης(56’ Ρόκα), Αλεξόπουλος, Κακαράντζας(49’ Γκατζούλης), Πατρίκου(74’ Ευαγγελόπουλος), Κάτσας.