Βαθμολογία

Η Συκέα πήρε το τοπικό ντέρμπι

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε η Συκέα, στο παιχνίδι της απέναντι στον Δολιχιακό και συνέχισε έτσι την πολύ καλή πορεία που κάνει φέτος στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ. Οι δύο ομάδες, προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι το σκορ διαμορφώθηκε έτσι στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Οι γηπεδούχοι, είχαν ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Λέτσιο, ενώ στο 25’ μετά από μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρέλα, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν τέρμα, όταν ο Τζήκας βγήκε τετ α τετ με τον Ξεσφύγγη, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα της Συκέας.

Τελικά, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η Συκέα, κατάφερε να πετύχει το νικητήριο τέρμα, όταν ο Ζιώζιας με κεφαλιά, κατάφερε να κερδίσει τον Θεοδωράκη και να χαρίσει έτσι το τρίποντο στην ομάδα του.

Συκέα(Δημήτρης Στάθης): Ξεσφύγγης, Ντόκος, Κουλιούμπας, Βασιλόπουλος(30’ Καρέλας λ.τ.), Λάζος, Παλάσκας, Ζιώζιας, Παληγιάννης, Λέτσιος, Καρατζιώλης(60’ Καραλής), Κουζιώνης(75’ Καρασίμος).

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Θεοδωράκης Β., Ντόκος, Σαπάκος, Τριανταφύλλι, Νούσιας, Σουγλής Στ., Καζάκης, Τζήκας, Πρακατές(70’ Ζιάκος), Σουγλής Κ., Τσάτσος(65’ Λιόλιος Β.).