Βαθμολογία

Δια πυρός και σιδήρου οι Άγιοι Ανάργυροι

Ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων κατάφερε να περάσει με μεγάλη δυσκολία από το γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας Α’» επικρατώντας του αξιόμαχου Βουκεφάλα με σκορ 1-0.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες για μπάλα, αν και ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός... Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν κακό με λίγες φάσεις και το γκολ των φιλοξενούμενων, που έκρινε και την αναμέτρηση. Και οι δύο ομάδες δύσκολα δημιουργούσαν φάσεις και μάλλον το πρώτο 45λεπτο θα ξεχαστεί γρήγορα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές πίεσαν πάρα πολύ τον αντίπαλο και έφτασαν κοντά στο γκολ. Μάλιστα είχαν και δοκάρι. Η ομάδα του Βουκεφάλα έπαιξε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και σίγουρα μένουν με την πικρία που δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από αυτό το ματς.

Από την άλλη οι Άγιοι Ανάργυροι κρατάνε μάλλον μόνο το τρίποντο και θα επιδιώξουν να ανασυνταχτούν ενόψει του αγώνα κυπέλλου που έχουν μπροστά τους την προσεχή Τετάρτη κόντρα στο Βλαχογιάννι.

Το φιλμ του αγώνα

6’ Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Βουκεφάλα, ο Τσινούδης από κοντά έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία.

15’ Από σέντρα του Τσινούδη, ο Αμαλαριώτης με ωραίο κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ (0-1).

22’ Ωραίο σουτ πάνω στην κίνηση του Φούντα, πέρασε λίγο άουτ.

38’ Ο Νάτσης έκανε πολύ καλό σουτ μέσα από την περιοχή, δύσκολα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

40’ Ο Νόκας βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα από πάσα του Χαρούλη, με τον κίπερ των Αγίων Αναργύρων να προλαβαίνει την μπάλα αφού έκανε έξοδο.

51’ Ο Χαρούλης από κοντά έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε πρώτα στο δοκάρι και μετά κατέληξε στα χέρια του Παυλόπουλου.

65’ Τετ α τετ του Σαλγκάμη από πάσα του Αμαλαριώτη, η μπάλα κατέληξε πάνω στον τερματοφύλακα.

Βουκεφάλας: Παπαζήσης, Παλάσκας (27’ Γκρέτσης), Ευσταθιάδης, Γεωργατζιάς, Συγκούνας, Νάτσης, Αντωνίου, Σιάρκος, Χαρούλης (82’ Τσιόκας), Νόκας, Καραπέτσας.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων: Παυλόπουλος, Χατζηλιάδης, Πλιάγκας, Κοτάκος, Ιλιάζι, Σαλγκάμης, Τάσιος (92’ Νεράντζης), Φούντας (90’ Καστανούλιας), Αμαλαριώτης (82’ Παναγιώτου), Βενέτης, Τσινούδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Δεληγιάννη Α., Νίκζας.

*Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ καθώς και βίντεο από την αναμέτρηση…