Βαθμολογία

Ανακοίνωση της Δήμητρας Αγιάς

Πάγια θέση της Α.Ε.ΔΗΜΗΤΡΑΣ είναι να μην ασχολείται και να μη βγάζει ανακοινώσεις. Μετά την λήξη όμως της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Κίσσαβο Συκουρίου η ομάδα μας αισθάνεται την ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε, να ευχαριστήσει και δημοσίως τον Διαιτητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης Κο Δρυστέλλα για το ανεπανάληπτο ρεσιτάλ διαιτησίας που παρέδωσε όχι μόνο σε αυτή την αναμέτρηση αλλά και για κάθε φορά που αυτό κρίθηκε "απαραίτητο" έως και σήμερα απέναντι στην ομάδα μας.

Η Α.Ε Δήμητρας υπέρμαχος του ευ αγωνίζεσθε και της απόλυτης ισονομίας όπως πάντα, μην αντέχοντας πλέον καταφανέστατες αδικίες εις βάρος του εκάστοτε αντιπάλου ,ζητά από εδώ και στο εξής τρία αυτονόητα πράγματα:

α) Τον μη ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή ποτέ ξανά σε αγώνα της ομάδας μας, μιας και η μόνιμη διαιτητική εύνοια υπέρ της Α.Ε Δήμητρας, (εδώ γελάμε),έχει φέρει τον ίδιο σε τόσο δεινή θέση ώστε να αντιμετωπίζεται από τον φίλαθλο κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Λάρισας, σύμφωνα και με τα κατά καιρούς λεγόμενά του, ως <<Ελέφαντας>>. Χαρακτηρισμό, που εμείς φυσικά εκτός του ότι δεν τον αποδεχόμαστε σε καμία περίπτωση για τον ίδιο, θέλουμε να τον αποτινάξουμε μια και καλή από πάνω του και να τον διαβεβαιώσουμε με το χέρι στην καρδιά, ότι θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα αυτή την άνιση μάχη που εδώ και χρόνια τώρα δίνει για να αποδείξει το αντίθετο. Αν και μάλλον φαίνεται να την έχει χάσει από καιρό..

β) Την υπό την παρουσία μας και όχι μόνο εξέταση του σε τεστ φυσικής κατάστασης διαιτητών, ώστε στο εγγύς μέλλον να μην αμφιβάλλει κανείς για τα προσόντα του συγκεκριμένου ρέφερι. Μάλιστα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ευθαρσώς σχετικά με τις φήμες που υπάρχουν για την μη αθλητική-υγιεινή διατροφή που ο ακολουθεί ο συγκεκριμένος Κός σε συμπόσια μετά το τέλος των αγώνων που διευθύνει με γνωστούς-άγνωστους όλος τυχαίως φυσικά, πως όλα αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας. Και το λέμε αυτό γιατί την ώρα που καταλόγιζε από το κέντρο πέναλτι(ξανά γέλια),εις βάρος της ομάδας μας, διένυσε την απόσταση από εκεί και μέχρι το σημείο της άσπρης βούλας σε πραγματικά αστραπιαίο χρόνο. Τέτοιο που η ταχύτητα του φωτός να μοιάζει ασήμαντη μπροστά του! Όσο τώρα για τον εάν για τα υπόλοιπα 89 λεπτά του αγώνα μοιάζει περισσότερο με τροχονόμο παρά με διαιτητή, αυτό είναι μάλλον αλλουνού παπά ευαγγέλιο! Εμείς πάντως καταλάβαμε ότι εκτελεί και τέτοια καθήκοντα αφού στο τρίτο γκολ εις βάρος της ομάδα μας δεν είδε τίποτα στον παίκτη που σκόραρε και ενώ προηγουμένως είχε πάρει την μπάλα με τα χέρια! Και όχι απλά με το ένα που να σε κάνει να πεις: δύσκολο είναι που να το διακρίνει ανθρώπινο μάτι, απεργούν και οι οφθαλμίατροι... Αλλά και με τα δύο!

γ) Τέλος τρίτο και τελευταίο ζητά από αυτούς που αποφασίζουν να το καταλάβουν μια και καλή πως εμείς κομπάρσοι και πιόνια στα δικά τους σχέδια δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ, ακόμη και όταν αυτό πέρυσι μας στοίχιζε μία ολόκληρη κατηγορία. Ίσως ακόμη μία και φέτος.. Ξέρουμε δυστυχώς για εσάς και ποιοι είμαστε και τις δυνατότητες που έχουμε σαν ομάδα. Έχουμε αποδείξει περίτρανα σε όλους με την άριστη συμπεριφορά μας, εντός και εκτός γηπέδων, πως έχουμε μάθει να χάνουμε αλλά και να κερδίζουμε πάντα με έντιμο αγώνα χρόνια τώρα και αυτό δεν μπορεί να μας το αφαιρέσει κανείς. Έχουμε μάθει να μιλάμε την γλώσσα της αλήθειας κατάμουτρα και όχι πισώπλατα.

Η αγανάκτησή μας ξεχειλίζει. Αν η παρουσία της Α.Ε.Δήμητρας στα υψηλά στρώματα του Λαρισινού Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τόσο πολύ σας ενοχλεί, μην μας το δείχνετε χρησιμοποιώντας πλάγιες οδούς, αλλά πείτε το μας ευθέως για να πράξουμε αναλόγως. Το μήνυμα άλλωστε είναι τόσο ξεκάθαρο: ακόμα κι αν υπάρχει η πρόθεση, δεν υπάρχουν οι άνθρωποι για να δημιουργήσουμε ένα αξιόπιστο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αφού τα πάντα θυσιάζονται στο βωμό της μισαλλοδοξίας και των προσωπικών σας επιδιώξεων! Πλέον μας έχετε απέναντί σας. Δεν πρόκειται για απειλή, αλλά για δική σας επιλογή. Σας παραδίδουμε στην κοινή γνώμη, όπως σας αξίζει.

Α.Ε. ΔΗΜΗΤΡΑΣ
Ο Πρόεδρος
Πατσάς Κυριάκος