Βαθμολογία

Εύκολο απόγευμα για τον Κίσσαβο Συκουρίου

Νίκη με σκορ 1-3 κατάφερε να πάρει ο Κίσσαβος Συκουρίου, μέσα στο γήπεδο της Δήμητρας Αγιάς και να συνεχίσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ.

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Αλεξανδρίδη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος παίκτης, με τον τερματοφύλακα να αποκρούει, αλλά στην επαναφορά της μπάλας ο Κώτσιας έκανε το 0-1.

Στο 15ο λεπτό, ο Αλεξανδρίδης, που ήταν κορυφαίος σε όλη την αναμέτρηση, μεταβίβασε ωραία στον Πικούλη και αυτός έκανε το 0-2, σιγουρεύοντας την νίκη της ομάδας του. Η ομάδα του Συκουρίου, πέτυχε και τρίτο τέρμα στο πρώτο μέρος. Συγκεκριμένα, στο 30ο λεπτό ο Πικούλης μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και έκανε το 0-3, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Δήμητρα, ήταν να μειώσει σε 1-3 με προβολή του Κωνσταντά στο 65’, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Γκρίτζιας είχε και δοκάρι. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του κυρίου Δρυστέλλα, ενώ κάνουν λόγο και για αλλοίωση αποτελέσματος.

Δήμητρα Αγιάς(Γιώργος Βερβέρης): Φιλοκώστας, Γεωργοβίτσας(75’ Αθανασίου λ.τ.), Μανωλακούδης, Παρασχάκης, Μούσιος, Γκρίτζιας, Δεληγιάννης, Μυλωνάς(70’ Χατζής λ.τ.), Κωνσταντάς, Σαμαράς, Φλώρος(46’ Τσαγκαλάς).

Κίσσαβος Συκουρίου(Θανάσης Τσώτσος): Καραγιάννης, Τόπης(55’ Αγγελής λ.τ.), Βαρσάμης Θ., Βαρσάμης Δ., Γκανάτσιος, Κώτσιας Ν.(75’ Κακαγιάννης Χρ.), Κορδέλας, Καλιμάνης(70’ Καρακώστας), Καραποστόλης, Πικούλης, Αλεξανδρίδης.