Βαθμολογία

Διπλό-ανάσα για την Νέα Νίκη Νίκης

Μεγάλη εκτός έδρας νίκης, πήρε μέσα στην Ροδιά η Νέα Νίκη Νίκης, όπου επικράτησε του Ροδιακού, με σκορ 0-1 και έφτασε τους 19 βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει για να κρατηθεί στην κατηγορία.

Και μπορεί το σκορ να είναι μικρό, όμως το παιχνίδι είχε αρκετές ευκαιρίες με τις περισσότερες να καταλήγουν στα δοκάρια. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πρώτοι δοκάρι στο 10ο λεπτό με τον Πάνου για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι στο 21’ με τον Τόρη, που κι αυτός σημάδεψε το δοκάρι.

Η Νέα Νίκη Νίκης, είχε και πάλι δοκάρι, στο 70’ αυτήν την φορά με τον Δημητρίου, ενώ και ο Τσιρόπουλος σημάδεψε το δοκάρι στο 74’ για λογαριασμό του Ροδιακού. Δοκάρι για την ομάδα της Ροδιάς, είχε και ο Μάρκος Βιλανάκης, στο 80ο λεπτό. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά αργότερα έξανε το 0-1 και χάρισε με αυτόν τον τρόπο το τρίποντο στην ομάδα του.

Ροδιακός(Νίκος Αλεξούλης): Μόρας, Αλεξόπουλος, Παζώλης, Κοροβέσης, Κατσάς, Μπαλκουράς, Πατρίκου, Πετάου, Ρόκα(78’ Κακαράντζας), Γκατζούλης(70’ Τσιρόπουλος), Τόρης(46’ Μαντζαφλάρας).

Νέα Νίκη Νίκης(Κώστας Παπαρίζος): Κωνστάντος, Βλαχόπουλος, Δεσλής, Πάνου(75’ Βιλανάκης Γ.), Κουτσούκης, Χίος, Δημητρίου, Βιλανάκης Ν.(35’ Τέγος λ.τ.), Σφέτσος, Πετρίκης(87’ Μωράβας), Βιλανάκης Μ.