Βαθμολογία

Όλα μηδέν στην Δολίχη

Στο μηδέν έμεινε το παιχνίδι που έγινε στην Δολίχη, ανάμεσα στον Δολιχιακό και τον Αετό Αμυγδαλέας, με τις δύο ομάδες να μην πετυχαίνουν κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα να μοιραστούν από έναν πόντο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 4ο λεπτό ο Μαυρουδής βγήκε τετ α τετ, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 10’ και μετά από μια κόντρα επίθεση της Αμυγδαλέας ο Μητράκας επιχείρησε ένα σουτ, με τον Θεοδωράκη να αποκρούει και πάλι. Στο 25’ ο Δολιχιακός είχε ένα δοκάρι με τον Καζάκη, ενώ δοκάρι είχε και ο Ζιάκος από την πλευρά των γηπεδούχων στο 33’. Τελικά, το παιχνίδι τελείωσε με το σκορ να παραμένει στο μηδέν, παρά τις όποιες ευκαιρίες είχαν οι δύο ομάδες.

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Θεοδωράκης Β., Ντόκος, Σπάχος(85’ Μπέλτσιος), Τριανταφύλλι, Σαπάκος, Καζάκης, Σουγλής Σ., Ζιάκος(78’ Θεοδωράκης Στ.), Σουγλής Κ., Πρακατές, Τσιάτσιος(Σουγλής Ζ.).

Αετός Αμυγδαλέας(Ηλίας Αρβανίτης): Τέρπος, Μπάγκας, Μητράκας, Παπακωστούλης, Παπαδημητρίου(47’ Παζάρας), Σιούτας Δ., Μοσχοβίτης, Τέλιος, Κουρμπάτι(75’ Γραμμένος), Μαυρουδής, Καψούρης(78’ Σιούτας Δ.).