Βαθμολογία

Με ένα γκολ καθάρισε η Νέα Πολιτεία

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε η Αστραπή Νέας Πολιτείας, στο γήπεδο της απέναντι στον Λαρισαϊκό και παρέμεινε έτσι στην δεύτερη θέση μαζί με τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων. Το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα καλό με την Νέα Πολιτεία να δίνει αρκετό χώρο στην ομάδα του Λαρισαϊκού.

Στο 20’ ο Γκιουρσάνης έχασε σπουδαία ευκαιρία για τον Λαρισαϊκό, όταν βγήκε τετ α τετ αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 40’ ο Μπατσαράς, έκανε ένα ανάποδο ψαλίδι με την μπάλα να περνάει άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, ένα σουτ του Τσιμπουκλή, είχε την ίδια τύχη, ενώ στο 70’ ο Γκιουρσάνης έδωσε από δεξιά στον Χύσα, αλλά αυτός έστειλε την μπάλα άουτ.

Τελικά, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν στα τελευταία λεπτά, όταν ο Αρσένης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια έκανε το 1-0, που παρέμεινε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης.

Αστραπή Νέας Πολιτείας(Γιάννης Τσακμακίδης): Χαβίλας, Βαβίτσας, Ζαφειρούλης, Χασιώτης, Παπαμάνος, Δήμος, Καλτσάς, Μπατζέλας(85’ Αλεξανδρής), Σουλτούκης(76’ Κολιοφούτης), Αρσένης, Νίτσας(60’ Αποστόλου).

Λαρισαϊκός(Γιώργος Χατζής): Μπρούσιας, Καρβουνιάρης(80’ Κουρούκας λ.τ.), Συράκης, Κούνδουρος, Μπατσαράς, Σαγάνης, Μικερτζής(85’ Παπαγιαννόπουλος Κ.), Χύσα, Τσιμπουκλής, Γκιουρσάνης, Πασχάλης(70’ Γιώργης).