Βαθμολογία

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Δαμασιακός

Συνέχεια, με νίκη και καλή εμφάνιση ο Δαμασιακός, που αυτήν την φορά κέρδισε στην έδρα του τον Βουκεφάλα με σκορ 4-0 και παρέμεινε έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι και απείλησαν από τα πρώτα λεπτά. Στο 2ο μόλις λεπτό, ο Μπουνές βγήκε τετ α τετ, αλλά ο τερματοφύλακας του Βουκεφάλα, μάζεψε την μπάλα. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μπουκουβάλας επιχείρησε ένα σουτ, με την μπάλα να περνάει ξυστά από το δοκάρι και να καταλήγει άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Παπαζήσης απέκρουσε ένα σουτ του Μπακαΐμη.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Βουκεφάλα, ήρθε στο 10ο λεπτό, όταν ο Νάτσης έκανε ένα σουτ, αλλά ο Μαστοροδήμος απέκρουσε την μπάλα. Στο 16’ ο Μπουνές βγήκε και πάλι τετ α τετ, αλλά ο Παπαζήσης κατάφερε και πάλι να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την εστία του.

Τελικά, ο ίδιος παίκτης ήταν τα κατάφερε με την τρίτη φορά. Συγκεκριμένα, στο 21’ ο Μπουνές έκανε το 1-0, μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Μπουκουβάλα. Στο 40’ ο Βουκεφάλας είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Νάτσης εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Ευσταθιάδης έπιασε μια κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός γηπέδου.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Δαμασιακός κέρδισε ένα πέναλτι, με τον Μπουκουβάλα και την εκτέλεση του ανέλαβε ο ίδιος παίκτης, όμως ο τερματοφύλακας του Βουκεφάλα, Παπαζήσης κατάφερε να αποκρούσει κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δαμασιακός πέτυχε κι άλλο γκολ, όταν στο 59’ ο Καρακάνος βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Μπουνέ και αυτός έδωσε στον Μανάκαρη, που έκανε το 2-0. Στο 63’ ο Λόλας ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Μπουκουβάλας, που αυτήν την φορά ήταν εύστοχος και ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Δαμασιακός είχε δοκάρι, με τον Λόλα, όμως ο ίδιος παίκτης στο 73’ έκανε το 4-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η τελευταία φάση του παιχνιδιού, σημειώθηκε στο 87ο λεπτό, όταν ο Μπουκουβάλας, έσπασε την μπάλα στον Δούκα, το σουτ του οποίου όμως απέκρουσε ο Παπαζήσης.

Δαμασιακός(Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Καλέσης Απ., Λούτσος(46’ Λόλας), Πρατσίλας, Καρακάνος, Τσιάλτας, Μουσιάρης, Μπακαΐμης, Μπουκουβάλας, Μανάκαρης(68’ Νάκας), Μπουνές(71’ Δούκας).

Βουκεφάλας(Φώτης Πλίτσης): Παπαζήσης, Συγκούνας(65’ Νόκας), Πανέτσος, Ευσταθιάδης(61’ Καραπέτσας), Παλάσκας, Σιάρκος, Γεωργαντζιάς, Κυριάκος, Χαρούλης, Νάτσης, Μπατζιανούλης(70’ Αντωνίου).