Βαθμολογία

Η Γλαύκη με τύχη πήρε τη νίκη

Η Δάφνη Γλαύκης πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στα Βούναινα έχοντας την τύχη με το μέρος της, μιας και το γκολ που πέτυχε θύμιζε να είναι βγαλμένο από κινηματογραφική ταινία!

Με αυτό το τρίποντο οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην τέταρτη θέση και θα περιμένουν πιθανό στραβοπάτημα των πρωτοπόρων. Από την άλλη τα Βούναινα κάνοντας ένα ωραίο παιχνίδι δεν κατάφεραν τουλάχιστον να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας που τους άξιζε. Το παιχνίδι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν άνευ ουσίας αφού και οι δύο ομάδες δεν έκαναν καμία φάση, η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω χωρίς κάτι ιδιαίτερο.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’ σημειώθηκε το μοναδικό γκολ, όπου μετά από βολέ του τερματοφύλακα των Βουναίνων, η μπάλα χτύπησε στην μπάλα του Τσαγγάλη, πήρε τέτοια περίεργη τροχιά και οδηγήθηκε μόνη της στα δίχτυα, κάνοντας για τους γηπεδούχους το 1-0. Από εκεί και πέρα τα Βούναινα ανέβασαν στροφές και είχαν αρκετές φάσεις που θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν και δοκάρι, όμως η μπάλα δεν τους έκανε την χάρη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Δάφνη Γλαύκης είχε τρεις σημαντικές απουσίες (Αποστόλου, Μίχος, Μπαρτάλης).

Το φιλμ του αγώνα

10’ Ο Τσιώλης έδωσε πάσα στον Βράκα, ο τελευταίος στον Μπατζογιάννη, έκανε προσποίηση και σούταρε με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

55’ Από πάσα του Λύταινα, πήρε την μπάλα ο Τσαπράζης έκανε το σουτ, απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας.

58’ Έξω από την μεγάλη περιοχή ο Τσαπράζης έκανε ένα ωραίο σουτ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

60’ Μετά από πάσα του Μερτζανίδη στον Λύταινα και αυτός στον Ευαγγέλου, ο οποίος μπήκε μόνος του μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ, απέκρουσε όμως ο τερματοφύλακας.

Δάφνη Γλαύκης: Κουκούτσης, Σερακιώτης, Τσιώλης, Υφαντής, Σμυρλής, Μπατζογιάννης, Βεργής, Τσιαγγάλης, Βράκας Ν. (90’ Τζιότζιος), Γελαλής Ι. (45’ Χειμώνας).

Βούναινα: Καραποστόλης, Κουτσανίκης (83’ Ακρίβος), Ευαγγέλου, Παλάσκας, Παπακώστας, Τσιφλιζόγλου, Λύταινας, Τσαπραζής Σ., Χατζηθεοδώρου (60’ Ζηβαρίδης), Μερτζανίδης (80’ Παπαδόπουλος), Τσιαπραζής Κ.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Παπαδημητρίου, Αρχοντής.

Ο πρόεδρος της Δάφνης Γλαύκης κ. Μπατρακούλης Νικόλαος, μετά το τέλος του ματς φωτογραφήθηκε με την συντάκτρια του athleticlarissa.gr Βάσω Γκατζούλη και ήταν σίγουρα χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του...