Βαθμολογία

«Θέλουμε να αρχίσει το πρωτάθλημα»

Την πρόθεση της Σούπερ Λίγκας για κανονική έναρξη του πρωταθλήματος επανέλαβε μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο Πατρίκ Κομνηνός. «Ζυγίζοντας όλα τα θέματα και όλες τις απόψεις καταλήξαμε σε αυτή την απόφαση. Κανείς δεν μπορούσε να μας εγγυηθεί ότι σε δύο εβδομάδες θα είχαν λυθεί όλες οι εκκρεμότητες» δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Λίγκας, ενώ όπως τόνισε δεν υπάρχει καμία εμπλοκή της Ε.Ε.Α. για την διεξαγωγή των αγώνων το Σαββατοκύριακο.

Ο Πατρίκ Κομνηνός τόνισε ότι η απόφαση δεν πάρθηκε αποκλειστικά λόγω της ποινικής ρήτρας με τη Nova. «Η Nova είναι ίσως ο μοναδικός αξιόπιστος συνεργάτης της Λίγκας και συμπορευόμαστε άριστα».

-Για την κατάσταση:
«Είμαστε μπροστά σε ένα περίεργο καλοκαίρι. Για να είμαστε αντικειμενικοί αυτό που βιώνουμε είναι απόρροια όλων όσων έχουν λάβει χώρα σε ένα καλοκαίρι που ξεχάσαμε την μπάλα και ασχοληθήκαμε κυρίως με τα δικαστικά ρεπορτάζ».

-Θα έχουμε σέντρα το Σαββατοκύριακο:
«Νομίζω πως ναι. Αυτή είναι η πρόθεση η δική μας, των περισσοτέρων ομάδων που και αυτές αγωνιούν για να παίξουν μπάλα. Έχουν κάνει έναν προγραμματισμό και νομίζω ότι η πλειοψηφία του κόσμου, αυτό θέλει. Να δει μπάλα και τις ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.
Για να είμαστε ξεκάθαροι δεν είναι μια εύκολη απόφαση. Το τελευταίο διάστημα όλοι μας έχουμε αμφιταλαντευτεί για το ποιο είναι το ορθότερο μέτρο για την αντιμετώπιση των δικαστικών εκκρεμοτήτων που προκύπτουν στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και των αποφάσεων που έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα.
Κάναμε μια κλήρωση με σκοπό να αρχίσουμε το πρωτάθλημα στις 27-28 Αυγούστου. Είναι μια ειλημμένη απόφαση του ΔΣ που έχουμε λάβει εδώ και πάρα πολλούς μήνες για την έναρξη για την συγκεκριμένη ημερομηνία. Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που αφορούν την έναρξη αυτή. Θέματα εθνικών ομάδων, αγωνιστικών υποχρεώσεων… Εμείς όλο αυτό το διάστημα και οι ομάδες, διοικητικά και οργανωτικά προετοιμαζόμαστε για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στις 27-28 Αυγούστου. Τις προηγούμενες ημέρες ήρθε η απόφαση αυτή της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία δεν εξέδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής υπέρ δύο ΠΑΕ μελών μας και αυτό δημιούργησε μια αναταραχή και μια αρκετά μεγάλη φιλολογία για το τι μέλλει γενέσθαι».

Πηγή: sport-fm.gr