Βαθμολογία

Το...«τρένο» από την Τσαριτσάνη!


ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Αποτελεί αναμφισβήτητα τη φετινή έκπληξη της Γ’ Εθνικής. Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης μετέχει στον 2ο όμιλο, εκεί όπου μαζί με την ΑΕΛ αποτελούν τις δύο ομάδες όπου οδηγούν την κούρσα στο βαθμολογικό πίνακα με την ομάδα του Γιώργου Στράντζαλη να είναι στην κορυφή και την ομάδα του Κώστα Κατσάρα να έχει κερδίσει μέχρι τώρα τις εντυπώσεις…

Αποφάσισα αυτή την εβδομάδα να ασχοληθώ με την ομάδα του Οικονόμου, αφού η φετινή του πορεία αποτελεί σίγουρα μία ιδιαίτερα ευχάριστη νότα και γεμίζει υποσχέσεις για το μέλλον όλους τους ανθρώπους που παρακολουθούν και αγαπούν την ομάδα της Τσαριτσάνης.

Μπορεί πέρυσι η χρονιά να μην εξελίχθηκε καλά και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν να γέμισαν ερωτηματικά όλους, παρόλα αυτά το μεράκι όσων αγαπούν αυτή την ομάδα τους έκανε να θέλουν όσο τίποτα άλλο να την ξαναδούνε να παίζει!

Έτσι και έγινε λοιπόν, με τον φιλόδοξο και άξιο τεχνικό Κώστα Κατσάρα στον πάγκο να δημιουργεί το καλοκαίρι ένα καλοδουλεμένο σύνολο και την διοίκηση φυσικά αλλά και τον κόσμο να γίνονται ένα, όλα σιγά – σιγά ξαναβρήκαν το δρόμο τους και το… «τρένο» μπήκε ξανά στις ράγες.

Αποκτήθηκαν αξιόλογοι παίκτες την περίοδο του καλοκαιριού, καθώς και πολλά νέα παιδιά που δεν έχουν ως πρώτο στόχο τα χρήματα, αλλά αγωνίζονται για την φανέλα και την ανάδειξή τους μέσα από την ομάδα.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα καταδεικνύουν την πολύ σοβαρή δουλειά που έχει γίνει έως τώρα με την ομάδα να πάει με…«σπασμένα φρένα» και να παίρνει τη μία νίκη πίσω από την άλλη. Μάλιστα μέχρι στιγμής έχει βγάλει και ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα με τα περισσότερα παιχνίδια να τα έχει δώσει μακριά από την Τσαριτσάνη.

Όλα αυτά λοιπόν που προανέφερα δηλώνουν την πολύ καλή προσπάθεια που κάνουν όλοι οι άνθρωποι του χωριού ώστε να γίνονται καθημερινά όλο και περισσότερο γνωστοί μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας τους. Αξίζουν νομίζω όλοι πολλά μπράβο!