Βαθμολογία

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου...


ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Μια ακόμη εμφατική νίκη για την ΑΕΛ με τέσσερα γκολ (είναι η δεύτερη στη σειρά) και παράλληλα πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.

Το τελικό 0-4 επί της φιλόξενης Δόξας Πενταλόφου δεν χωρά και μεγάλη κριτική. Η ΑΕΛ επί της ουσίας έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει απλά. Να περάσει και από αυτή την έδρα και να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης κάτι που στο τέλος επετεύχθη. Αυτό όμως που αξίζει να αναφέρουμε και να δώσουμε μεγαλύτερη αξία, είναι η καλή εικόνα της ΑΕΛ.

Εμφάνιση μεστή και πειστική που επιβεβαιώνει όχι μόνο την ποιοτική ανωτερότητα, αλλά και την διαρκή αγωνιστική πρόοδο της ομάδας. Νομίζω πως αυτό έχει μεγαλύτερη αξία και δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα.

Μια ομάδα που ας μην ξεχνάμε δημιουργήθηκε τον προηγούμενο μήνα, αφού τα προβλήματα του καλοκαιριού ανάγκασαν τις διαδικασίες να πάνε αρκετά παραπίσω. Παρόλα αυτά όμως η ΑΕΛ εκτός από τα νικηφόρα αποτελέσματα που παίρνει (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) δείχνει πλέον και πολύ καλή αγωνιστική εικόνα με ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό θέλει να βλέπει ο κόσμος, η ομάδα να παίζει μπάλα να κερδίζει και να περάσει όσο καλύτερα μπορεί αυτή η χρονιά.

*Ο 15χρονος Τζουμάκης δύο φορές, στο 72’ και το 86’, έχασε ισάριθμες ευκαιρίες για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ και δείχνει πως αποτελεί σίγουρα το αύριο της ΑΕΛ.

*Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τα βυσσινί έκανε ο Ιγκόρ Κόιτς, ο οποίος πέρασε αλλαγή στη θέση του Πατινιώτη στο 62΄.

*Δεν θα μιλήσω για διακριθέντες, γιατί στο σύνολό τους όλοι οι παίκτες τα πήγαν μια χαρά. Απλά αυτή τη φορά θα σταθώ στο νεαρό, αλλά πολλά υποσχόμενο Πατινιώτη που είχε για 62 λεπτά όπου και αγωνίστηκε πολύ καλή εμφάνιση και πραγματικά αποτελεί έναν παίκτη που παρουσιάζει συνεχώς βελτίωση και αυτό είναι κάτι που χαροποιεί όλους.

*Μια βδομάδα χαλάρωσης για όλους μας αφού την άλλη η ΑΕΛ θα πάρει τρεις ξεκούραστους βαθμούς από τον Τηλυκράτη Λευκάδας και επόμενη αγωνιστική υποχρέωση στις 27/10, 16:00 στο στάδιο Αλκαζάρ κόντρα στον Καμπανιακό.