Βαθμολογία

Μας «μαύρισαν» την ψυχή!!!

 

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Το «κάθε πέρσι και καλύτερα…» νομίζω πως αντικατοπτρίζει απόλυτα την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Θα μου πείτε, η κατάσταση έχει παραγίνει, θα συμφωνήσω απόλυτα. Ο κόσμος πλέον ψάχνει τρόπο να επιβιώσει, να έχει τουλάχιστον ένα πιάτο φαγητό που και αυτό (πλέον) δεν είναι και δεδομένο…

Η Ελλάδα μας βαδίζει από το κακό στο χειρότερο και το άσχημο της υπόθεσης είναι πως το «βαρέλι δείχνει να μην έχει πάτο!».

Οι Έλληνες ασχολούνται πλέον με την ανάλυση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικράτειας (ΣτΕ) για την ΕΡΤ. Είχε προηγηθεί το «μαύρο» στην ΕΡΤ. Φωνές κακό, κόμματα σε παροξυσμό!

Ξεχάστηκαν τα ταξίδια του πρωθυπουργού Σαμαρά στην Κίνα για εισροή επενδύσεων, οι επενδύσεις που θα γίνονταν από Ρώσους, Ιάπωνες κλπ. Ξεχάστηκε η τρόικα, το ΦΠΑ στην εστίαση, ο φόρος στα καύσιμα, τα χαράτσια. Ξεχάστηκε η προσέλκυση τουριστών στην χώρα. Ξεχάστηκε η ανεργία που ολοένα και μεγαλώνει και το κλείσιμο των επιχειρήσεων με δεκάδες χιλιάδες απολυμένους στον ιδιωτικό τομέα.

Και όλα αυτά εν μέσω καλοκαιριού όπου ο Έλληνας κάνει και τα μπάνια του (όπου μπορεί ο καθένας). Θα μου πείτε και τί τελικά μπορεί να αλλάξει;;; Δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω απάντηση και νιώθω πως ο Σεπτέμβρης αναμένεται «καυτός», την υγεία μας να’ χουμε και όλα τα άλλα ελπίζω να τα βρούμε στην πορεία! Εξάλλου είμαστε συνηθισμένοι στα δύσκολα δεν είναι ούτε η πρώτη φορά, αλλά φαντάζομαι ούτε και η τελευταία. Άρα κουράγιο αδέρφια!

Πόσο ακόμα;;;

Και η αγωνία καλά κρατεί στην ΑΕΛ! Ερωτήματα πάρα πολλά, απαντήσεις είναι το θέμα πότε θα πάρουμε! Σε ποια κατηγορία θα παίξει η ΑΕΛ; Ποιος θα την διοικεί; Ποιους παίκτες θα έχει; Σε ποιο γήπεδο θα παίζει;

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες! Από σενάρια άλλο τίποτα! Ο μεγαλομέτοχος λέει έλυσε όλα του τα προβλήματα και ήρεμος πλέον αναχώρησε για την Ζάμπια εκεί όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι κάνει εκτός ΑΕΛ, θέλω όμως να βρει την κατάλληλη διάδοχη κατάσταση για την ομάδα. Δηλώνω κάθετα και οριζόντια αντίθετος με αλλαγή ονομασίας (βλέπε ΑΕΛ – Βέροια) και ότι σχετικό μπορεί να «μολύνει» την ιστορία αυτής της ομάδας που έχει γράψει μεγάλη ιστορία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο της χώρας μας! Θέλω να είμαι για ΠΑΝΤΑ ΑΕΛ και να δίνω μέσα στο γήπεδο τις δικές μου μάχες, όπου και αν παίζω, γιατί η ΑΕΛ είναι ιδέα, υπεράνω προσώπων!

Όπου και αν παίζεις εκεί θα είμαι…