Βαθμολογία

Χατζηλιάδης: «Μπροστά μας ο δρόμος είναι ανηφορικός»

Ο τεχνικός του Ηρακλή Λάρισας κ. Χρήστος Χατζηλιάδης μίλησε στην εφημερίδα "Ελευθερία" και τον Χρήστο Αρχοντούλη. Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Καταρχάς, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο και ο Χριστός που γεννήθηκε εύχομαι να δώσει σε όλους μας το πολυτιμότερο αυτό αγαθό. Κερδίσαμε τον Απόλλωνα, μια ομάδα της πόλης μας, που δίνει τον δικό της αγώνα, όπως και εμείς, για την παραμονή στην κατηγορία. Τα παιδιά αγωνίστηκαν όπως προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι και το κερδίσαμε, γιατί το χρειαζόμασταν πάρα πολύ και για να ικανοποιήσουμε ηθικά τον πρόεδρό μας, κ. Ιωακείμ, αλλά και έναν θαυμάσιο άνθρωπο και προπονητή, τον κ. Διλμπέρη, που πάντα θα είναι ένας πολύ καλός φίλος της ομάδας μας.

Όμως, αυτή η νίκη απλά ήταν μια επιτυχία και τίποτα παραπάνω, γιατί όλοι μας γνωρίζουμε πως μας περιμένει ένας πραγματικός «Γολγοθάς».
Χρειάζεται, λοιπόν, να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα, διότι ο υπέρμετρος ενθουσιασμός πολλές φορές καταστρέφει ό,τι με πολύ κόπο προσπαθείς να φτιάξεις.

Αύριο (σ.σ. σήμερα), αφού δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, θέλω να τους τονίσω πως στο ποδόσφαιρο είναι πολύ κοντά τόσο η επιτυχία όσο και η αποτυχία.

Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στο AEL FC ARENA και για να έχει αξία η νίκη που πετύχαμε στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, πρέπει και σε αυτό το παιχνίδι να δείξουμε την πρέπουσα σοβαρότητα.
Είμαστε μια οικογένεια, δεν μας λείπει τίποτα, αλλά μπροστά μας ο δρόμος είναι ανηφορικός και χωρίς προσωπικές θυσίες, δεν θα πετύχουμε αυτό που φαίνεται και είναι πάρα πολύ δύσκολο».

-Θα γίνουν ηχηρές μεταγραφές; Αυτό ακούγεται...

«Είναι καλύτερο να απευθυνθείτε στον Πρόεδρο. Αυτός κάνει τη δουλειά του και εγώ τη δική μου. Από την πλευρά μου είμαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσω όλα τα εργαλεία που έχω στα χέρια μου, για να οδηγήσουμε όλοι μας την ομάδα εκεί που πρέπει. Στην προσπάθεια αυτήν αν υπάρχει και ενίσχυση, όπως ισχυρίζεστε, θα είναι ό,τι καλύτερο. Μακάρι...».