Βαθμολογία

Ευρεία εκτός έδρας νίκη για τον Άγιο Γεώργιο Αμπελακίων

Ο Άγιος Γεώργιος Αμπελακίων σημείωσε μια ακόμη νίκη για τον 3ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ. Αυτή τη φορά πέρασε νικηφόρα από το Ομορφοχώρι κερδίζοντας την τοπική Δόξα με σκορ 1-4.

30’: Ασίστ του Σενκάϊ πλάγια δεξιά στον Μανδραβέλη και αυτός από πλάγια θέση στέλνει στην μπάλα στην αντίθετη γωνία για το 0-1.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Γιάννη Γραβάνη σε 1-1.

66’: 1-2 ο Μανδραβέλης μετά από φάση διαρκείας σουτ του Καζαντζή Αλεξάνδρου αποκρούει ο κίκερ παίρνει το ριμπάουντ ο Μανδραβέλης για το 1-2

85’: Κερδίζει πέναλτι ο Δήμου το εκτελεί ο Καζαντζής Αλέξανδρος για το 1-3.

90’: Πάσα ακριβείας του Σενκάϊ στον Δήμου και αυτός πλασάρει για το 1-4 που ήταν και το τελικό σκορ.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Σάκης Τσιάρας):

Άγιος Γεώργιος Αμπελακίων (Χρήστος Λιάπης): Ολυμπίσιος, Κίκε, Καζαντζής Γιώργος, Κουτσοκέρας, Καρκαντός (57’ Τόπης), Πότσι, Καζαντζής Αλέξανδρος (87’ Μαλέκας), Πλιούτσιας (66’ Δήμος), Σενκάϊ, Χατζής (57’ Γαλούσης), Μανδραβέλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Σάρρος, Καλογρίτσας, Κούτσης.