Βαθμολογία

Θόδωρος Ριζούλης: «Μπορούμε ακόμα ψηλότερα!»

Είναι καλύτερα να στοχεύεις ψηλά και να μην καταφέρεις να βρεις ακριβώς τον στόχο, παρά να στοχεύεις χαμηλά και να τον πετυχαίνεις... Αυτό μάλλον δείχνει να ισχύει για τον πρόεδρο της ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ Θόδωρο Ριζούλη που φέτος ξεκίνησε με στόχο την παραμονή, ανέβασε τον πήχη για την οκτάδα, πήγε στην ...εξάδα και τώρα ονειρεύεται τετράδα...

«Γιατί όχι...» μας λέει και συνεχίζει... «Δεν θεωρώ ότι ο Κολοσσός Ρόδου, με τον οποίο θα παίξουμε πλέι οφ, είναι καλύτερος από μας και πρέπει να τα δώσουμε όλα. Μέσα σε μια εβδομάδα μπορούμε να βρεθούμε στην τετράδα του ελληνικού πρωταθλήματος...».

* Ποιο είναι το μυστικό που η ομάδα έφτασε ψηλά;
«Ένα και μοναδικό και το αποδείξαμε όταν ήμασταν στην τελευταία θέση, δεν τα παρατάμε, γιατί πιστεύουμε στην ομάδα εγώ και οι συνεργάτες μου που έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Αν δεν πιστεύαμε στην ομάδα δεν θα κάναμε καμία αλλαγή. Φέραμε νέο προπονητή, τον Τακιανό, πήρε αρχικά τον Μούντι και τον Μάριτς που άλλαξαν την εικόνα, ήρθε και μετά και ο Μπέρζινς και όλα πήραν τον δρόμο τους... Το μυστικό είναι να μην τα παρατάς. Και εμείς αυτό κάνουμε και αυτό θα κάνουμε και με τον Κολοσσό Ρόδου στα παιχνίδια που θα δώσουμε. Θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε την έδρα της ομάδας της Ρόδου».

* Και στη Λάρισα θα έχει τους φιλάθλους δίπλα...
«Θα πω μια αλήθεια, ίσως κάτι να μην κάνουμε και εμείς καλά, γιατί το πολύ καλό αγωνιστικό δεν συμβαδίζει με την προσέλευση των φιλάθλων. Είμαι ειλικρινής όπως πάντα. Θα βάλουμε στον αγώνα της Τρίτης 24 Μαΐου δωρεάν τα παιδιά ηλικίας μέχρι 18 ετών. Θέλουμε να δημιουργήσουμε νέα γενιά οπαδών του μπάσκετ...
Όσο για τους ενήλικες θα υπάρχει 5 ευρώ εισιτήριο. Το μπάσκετ ταιριάζει στη Λάρισα και θα αποδειχθεί και στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Μεγάλη Βρετανία, που μάλλον θα γίνει στο κλειστό της Νεάπολης με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και ειδικά του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού».

* Πού θα κριθεί η πρόταση με τον Κολοσσό Ρόδου;
«Όποιος έχει τη δύναμη να πάρει νίκη εκτός έδρας...».

* Ο Φώτης Τακιανός θα παραμείνει και τη νέα χρονιά;
«Έχουμε κάνει μια κουβέντα σε καλό κλίμα, αλλά το μυαλό μας είναι στον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου. Όπως και με τους παίκτες που είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή τους θα κάνουμε κουβέντα, γιατί εκτός του Καράμπελα δεν υπάρχει άλλο διετές συμβόλαιο. Όμως και οι παίκτες εκτιμώ ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από εμάς... Υπομονή μετά τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου. Ο κόσμος θέλω να πιστεύω ότι θα σταθεί δίπλα μας».

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή: Ελευθερία